Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De week van ... Renate

op 16 januari 2021 door

De Tweede week van het nieuwe jaar zit er al weer op. Vandaag vertelt Renate hoe haar week is was. Lezen jullie weer mee?

- door Renate - 

c8f8ad8e5f1116b7cfc171ea3afa3b0e.png

Zondag

Zaterdag had ik een rondje gelopen en tal van andere dingen, waardoor ik nu last van spierpijn had, dus dat er een beetje uit proberen te krijgen en verder een dagje rustig gedaan.
lekker gelezen in het geheim van Belmonte van Antonia Riepp, wat een fijn boek is dat, waan mij echt in Italie heerlijk.
Aan het einde van de middag bij mijn ouders Ajax PSV gekeken.
S'avonds weer lekker verder in het geheim van Belmonte.

Maandag

De maandag weer begonnen met werken, gezellig samen gewerkt met mij  collega, of naja samen, ieder zit in zijn eigen hok en als je praat zit er zeker 1,5 meter tussen, maar ja wat moet moet. Overstelpt met vragen door patiënten of wij al in zijn geeent, ik denk dat dat de komende tijd de meest gestelde vraag gaat worden.
Het antwoord is nee, want wij zijn in April aan de beurt als het goed is. Ook een veel gestelde vraag of wij de inentingen gaan geven, ook dat kan ik met nee beantwoorden. Daarna gezellig op mijn nichtjes gepast, veel boekjes voorgelezen, vinden ze erg leuk, wonderlijk hoe vaak ze Pinocchio kunnen horen.
Daarna toen ze weg gingen lasagne gemaakt en gegeten.
Rondje gelopen s'avonds met Grote verwachtingen van Geert Mak aan, dat loopt een stuk lekkerder.
Daarna weer gelezen in het geheim van Belmonte.

Dinsdag

Vandaag weer lekker gewerkt, blijft leuk dat je in korte tijd nog een beetje sociaal contact hebt. Voor zowel ons als de patiënt. Smiddags weer opgepast,  zo kunnen mijn broer en schoonzus ook nog een beetje werken, valt vast niet mee thuiswerken en dan kinderen over de vloer. Gezellig kibbeling gehaald en dat gegeten, weer veel voorgelezen en ook nog gepuzzeld.
Ook deze avond weer een rondje gelopen met Geert Mak zijn Grote verwachtingen aan, eindelijk bezig met het laatste hoofdstuk, gaat over het afgelopen jaar, wel boeiend maar probeer alles over Corona zoveel mogelijk te mijden en dat valt dan niet mee.
Muziekje aan en beginnen aan de laatste bladzijden van het geheim van Belmonte en druk aan het denken welk vergeten boek ik ga lezen.

Woensdag

Een gewone werkdag en verder eigenlijk niet veel gedaan, beetje gelopen, gefietst, toch maar een biebboek gepakt in plaats van mijn vergeten boek, maar las dat het afhaalloket bij de plaatselijke bieb weer opengaat, dus dan is het wel handig als er weer boeken mee terug gaan als ik nieuwe kan halen.
De keuze viel op de kluizenaar van Jorn Lier Horst, moet er even inkomen maar dat komt vast goed.

Donderdag

Gewerkt en weer opgepast, naar het eiland hier geweest die hebben ze net aangelegd met een heuse kijktoren erop dus daar even heen geweest.
Leuke foto's gemaakt met mijn nichtjes op de foto en genoten van het mooie weer.
Daarna weer lekker voorgelezen uit mijn grote Disney sprookjesboek die ik vroeger eens gehad heb, leuk om te zien dat de volgende generatie daar ook zo van geniet.
Mijn avonden zijn ongeveer elke avond hetzelfde dat was jullie vast al opgevallen.
Lekker lezen in de kluizenaar met een muziekje aan.

Vrijdag

Gewerkt en boodschappen gedaan, daarna lekker gekeken welke plaatjes we hebben voor in het boek met de voetbalplaatjes,  vind ik stiekem nog steeds leuk die dingen sparen ook al ben ik 35.
In de middag een beetje opgeruimd want volgende week komt er iemand voor de kozijnen.
Nog een rondje gelopen met het allerlaatste van Grote verwachtingen en De Kluizenaar bijna uitgelezen, net niet gelukt ook al was het erg spannend.

Zaterdag

Eerst de Kluizenaar uitgelezen, die moest echt uit, ook al was ik druk aan het opruimen het boek ging voor.
Toen nog wat gerommeld en het schaatsen gekeken de afstanden die ik leuk vind die komen aan het einde.
En op de sneeuw gewacht, die viel wel een beetje tegen die sneeuw, was echt blij gemaakt met een dooie mus hahaha, maar toch maar een rondje savonds in de sneeuw gelopen met Ik van Elton John aan, als het 1cm was dan was het veel, maar is toch altijd wel speciaal en in het weekend kan ik daarvan genieten, als het doordeweeks is niet want dan moet ik de weg op en vind ik het eng.
Ook begonnen in mijn vergeten boek het huis De Medici van Matteo Strukul, na het eerste boek echt met heel veel plezier te hebben gelezen, moest ik de rest ook hebben. Die staan dus al een hele tijd in de kast.
In de avond op de bank de livestream van vrienden van Amstel live gekeken en wat was dat leuk echt van genoten.

c8f8ad8e5f1116b7cfc171ea3afa3b0e.png

Mijn feelgood moment van de week

Dat ik weer lekker veel tijd met mijn nichtjes kon doorbrengen.

Mijn niet zo feelgood moment van de week

Er is eigenlijk verder niets gebeurd dus ook niks wat echt niet leuk was

Ik ben benieuwd hoe jullie week is verlopen. Hadden jullie een feelgood moment en misschien ook wel een niet zo feelgood moment deze week? Laat het ons weten in een reactie.



Reacties op: De week van ... Renate

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst (1970) heeft zich met zijn bekroonde misdaadserie over inspecteu...

Geert Mak

Geert Mak

Geert Mak (Vlaardingen, 1946) is een Nederlandse jurist, journalist en aute...

Elton John

Elton John

Elton Hercules John, de artiestennaam en later officiële naam van Reginald Kenne...