Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

#WLFGZOMERCHALLENGE

op 03 juli 2017 door

Juli is alweer een paar dagen bezig en ondanks dat het weer nog niet echt meezit kunnen we wel zeggen dat de zomer helemaal begonnen is. De zomer is natuurlijk het perfecte moment om fijne feelgoodboeken te lezen, je eindeloze nog te lezen stapel iets te verkleinen en je liefde voor alle mooie boeken te delen. Wij willen je daar graag een handje bij helpen en organiseren deze zomer daarom de #WLFGZOMERCHALLENGE. 

De komende twee maanden zullen onze social media kanalen grotendeels in het teken staan van onze eigen challenge. Uit allerlei leuke categorieën hebben wij negen opdrachten gekozen voor leuke foto's voor op Instagram of Twitter! Natuurlijk zullen wij zelf ook allerlei foto's plaatsen die bij de challenge passen, maar we hopen dat jullie ook mee zullen doen! We verbinden er namelijk een hele toffe winactie aan vast!

WAT HOUDT HET IN?

  • Lees en deel deze zomer allerlei leuke foto's die passen bij de opdrachten. Deel deze toffe foto's via Instagram, Twitter en/of Facebook met ons. Tag ons en gebruik de hashtag #WLFGZOMERCHALLENGE. Het is natuurlijk het makkelijkste als je ons volgt via Instagram en/of Twitter
  • Af en toe zullen we een leuk overzichtje hier online plaatsen met alle mooie foto's die alle deelnemers zullen plaatsen. 
  • Aan het einde van de zomer (eind augustus) zullen wij een winnaar kiezen die de mooiste, leukste en origineelste foto's heeft gemaakt. De winnaar/winnares wint een heel tof pakket bomvol feelgood zodat je de zomer heel erg fijn kunt afsluiten!  

3cc2d15a255cd98c3d284e1a4da5967e.png

Let's celebrate the summer! Reacties op: #WLFGZOMERCHALLENGE

Meer informatie