Advertentie

Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 3

op 16 december 2018 door

Gisteren konden we lezen hoe Daniel door Pablo fijntjes op zijn plaats werd gezet, maar is het wel verstandig van Jen om gebruik te maken van het aanbod van Pablo? Hij kan dan wel haar redder in nood zijn, maar ze heeft hem pas net leren kennen. Konden jullie ook bijna niet wachten op het vervolg? Lees nu hoe het verhaal verder gaat als Gaby Rasters de pen overneemt van Marielle de Visscher.

f3ade16d60e1c9d01178a2f3e0ec3342.png

Over Gaby Rasters

34e7873b5e250f3d3f7045428f9cfa7c.pngGaby Rasters (43) is mama van drie kinderen en werkt voor de gemeente Eindhoven als programmamanager jeugdcriminaliteit. Een spannende baan! Daarnaast schrijft Gaby boeken. Dit jaar kwamen er drie uit: Nooit meer Bang, Julia & Julia en De Lissabon Brieven.
Met haar dochter Sabijn is ze op Instagram #Theegedichtjes gestart en daar genieten ze samen enorm van. Volg jij dit account al?
In 2019 komen er weer twee boeken uit van Gaby. Een boek bij De Boekerij en dit boek is volgens de auteur 'het moeilijkste boek ooit door mij geschreven...veel emoties zitten daarin verstopt.' Daarnaast laat ze een van haar bucketlist dromen uitkomen en zal er een kinderboek gaan verschijnen!

Hoofdstuk 3

‘Wat doe je eigenlijk voor werk, Pablo?’ Ik probeerde zijn gezicht te peilen, maar zijn ogen waren strak op de weg gericht.

‘Ik ben een typische straathoekwerker. Ik werk met moeilijke jongeren op straat en ik probeer ze weer het rechte pad op te krijgen. Vandaag zou ik naar de gemeente moeten om mee te doen in een brainstormsessie. Maar eerlijk gezegd, ik word daar niet warm of koud van. Vergaderen om te vergaderen noem ik dat.’

‘Oh. Interessant. Heftige baan zeker of niet?’ Ik bedacht me dat ik die wereld helemaal niet kende, behalve van die ene keer dat ik in het tunneltje bij het station was lastig gevallen door een groepje jongens.

‘Zeker een heftige baan en eigenlijk ook eentje die niet stopt rond etenstijd. De jongens hebben allemaal mijn nummer en het komt vaak voor dat ze me s ’avonds bellen.  Meestal omdat ze geen slaapplek hebben voor de nacht of omdat er een knokpartij is geweest.’

Lees hier het volledige hoofdstuk

Zijn jullie ook zo benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Lees morgen snel weer verder als Gaby de pen doorgeeft aan Marijke Vos, Wij kunnen in ieder geval bijna niet wachten!

Heb je een hoofdstuk gemist? Hier vind je een overzicht van alle hoofdstukken.Reacties op: Een kerst vol verrassingen: hoofdstuk 3

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Gaby Rasters

Gaby Rasters

Gaby Rasters is auteur en moeder van drie kinderen. Ze is dol op social media, n...