Feelgood week: Onze favoriete artikelen

op 28 november 2017 door

Feelgoodweek op Hebban! Van 25 november tot en met 1 december staat Feelgood in het zonnetje. Op de eerste dag plaatste Hebben een Most wanted artikel met Hebban Feelgood Highlights, onder andere met de top 10 van artikelen van onze We Love Feelgood site.

Voor ons was het ook leuk om te zien welke artikelen het meest gelezen zijn. Met op 1  de 10 series om het warm van te krijgen!

f89d4f8d9912360b660a1ac5fbedcdb6.jpg

Maar we schreven en plaatsten er nog veel meer. Welke vonden wij de leukste artikelen om te schrijven?

Helma
Eigenlijk heb ik aan alle artikelen die ik gemaakt heb goede herinneringen. Maar toch heb ik het meeste plezier beleefd aan de artikelen waarvoor ik de auteurs persoonlijk mochten interviewen. Samen met Renate heb ik in Amsterdam Catherine Banner, Sophie Jackson en Jenna Blum ontmoet. Stuk voor stuk auteurs die vol passie over hun boeken vertellen. Daar heb ik echt van genoten.


Renate

Het artikel liefde in Rome vond ik erg leuk om te schrijven, omdat een boek te bespreken op de plek waar je op vakantie bent gewoon leuk is. De interviews die ik mocht doen samen met Sanne: Gill Paul, met Helma: Catherine Banner, Sophie Jackson en Jenna Blum waren erg leuk, die schrijfsters waren heel erg bevlogen in wat ze deden. Zo gaaf om mee te maken.
Verder eigenlijk alles vond ik leuk, zeker de buddys.


Lore

De WLFG artikelen waren stuk voor stuk leuk om te schrijven. Mijn favoriete artikel om te schrijven was mijn bezoek aan Brugge. Het was heel leuk om achteraf nog eens terug te blikken op deze mini vakantie en de boekige momenten eruit te kiezen. De artikels van de Armentrout feestweek vond ik stuk voor stuk leuk om te schrijven en te lezen. Jennifer Armentrout ontmoeten zal ik dan ook nooit meer vergeten!


Nathalie

Ik vond het héél leuk, omdat ik in 2016 zelf ook ben gaan selfpubben, om een paar selfpubbers in de schijnwerpers te mogen zetten.
Het aller gaafste vond ik toen ik Cathy Kelly, een van mijn favoriete auteurs, mocht interviewen. En leuk dat ik de anderen ook enthousiast heb kunnen maken door haar laatste boek Tussen zussen met de groep te lezen
De ontmoetingen voor interviews met Jojo MoyesJennifer Armentrout, en Astrid Harrewijnvond ik ook mooie ervaringen die ik niet zo snel meer zal vergeten.


Marieke

Voor we love feelgood heb ik al heel wat artikelen geschreven, onder ander menig lijstje. Het lijstje dat ik het leukste vond was die over chocola. Met heel veel plezier heb ik het artikel van Feelgood en spanning geschreven, met bijdrages van Helma en Janneke. En van de interviews heb ik wel erg genoten van de thee met tompouce bij Jojo Moyes, het avondje uit met Irma Joubert, maar ook mijn 'doop' op de Romantic reads middag, waar ik 9 schrijfsters kon interviewen. 

Janneke
Ik vond alle artikelen leuk om te schrijven, maar misschien vind ik de buddyreads en groepsrecensies toch wel het allerleukst :)

Marleen
Ik heb eigenlijk genoten van alle artikelen (#cliché), maar het hoogtepunt was toch wel mijn interview met 'idool' Jojo Moyes in maart. Toen ik haar afgelopen maand ook nog in het echt mocht ontmoeten was mijn droom helemaal compleet!

Ook het organiseren van MeiMannenMaand vond ik erg leuk! Wat kwamen er leuke mannen in hele leuke boeken voorbij!

Maar de kers op de taart van zo'n mooi boekenjaar? De #leesuiteigenkast maand in september! Wat werd het ongekend populair en wat deden er veel mensen mee! Ik kan niet wachten op een vervolg in september. Stiekem staan mijn boeken alweer klaar ;)

Mandy
De leukste rubriek die we hebben vind ik de boekentipestafette. Ik vond het erg leuk om een tip van Helma te krijgen, helemaal omdat die goed uitpakte en het echt een leuk boek was (De verwarde cavia). Daarnaast kijk ik er elke maand naar uit wie welke tip mag ontvangen.

Het leukste artikel om te mogen maken, vond ik het artikel waarbij ik samen met Sanne en de twee mannelijke ex-clubleden van We love Lit het boek Scoop! mochten lezen. Een boek met zowel een roze buitenkant als binnenkant, hoe zou dat uitpakken voor twee mannen? Gelukkig genoten we alle vier van het boek en hadden we tegelijkertijd veel leuke gesprekken over de mail, omdat dat was wat het boek in ons losmaakte.

Sanne
Er is zoveel leuks voorbij gekomen in het afgelopen jaar. En ik weet zeker dat namens ons allen kan zeggen dat we alles met veel plezier hebben gemaakt.
Persoonlijk hoogtepunt was voor mij het interview met Gill Paul dat ik samen met Renate had. Mijn allereerste keer dat ik een schrijfster interviewde! Je eerste keer vergeet je nooit ;-)
Een ander hoogte punt was het artikel met feelgood boeken die je rode oortjes bezorgen. De erotische roman is een bijzonder genre, en ik vond ergens best spannend om het artikel te plaatsen. Ik had geen idee of het wel goed zou vallen, gelukkig kwamen er een hoop leuke reacties!


Diana

f89d4f8d9912360b660a1ac5fbedcdb6.jpg

Meer dan 300 artikelen zijn geplaats op de We Love Feelgood spot. Welke was jou favoriet? En is er iets wat je nog graag een keer zou willen zien verschijnen op onze spot? Laat het weten in een reactie onder deze blog.Reacties op: Feelgood week: Onze favoriete artikelen

Meer informatie

Gesponsorde boeken