Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het Feelgood Boekprijzen Café

op 01 maart 2019 door

De maand februari is omgevlogen en het is alweer tijd voor een nieuwe reading challenge en natuurlijk een nieuw café. Deze maand is het thema: Lees een prijswinnend boek. Er zijn door de jaren heen heel veel boekprijzen uitgedeeld, dus er zal altijd wel een boek van je gading bij zitten.

We zouden geen Boekprijzen Café zijn als we niet een aantal boekenkasten hadden geplaatst waarin je de bekroonde boeken terug kunt vinden. Gewoon even op de kasten klikken en dan wordt het nog gemakkelijker om een boek te kiezen in allerlei verschillende genres.  Met welk boek strijk jij neer in ons café? Ga lekker zitten en kom lezen en praten over het boek dat jij uitgekozen hebt om deze maand te gaan lezen. Vind jij het het terecht dat dit boek gelauwerd is of had je er misschien meer van verwacht?

Bardames Marieke en Helma bieden zoals vanouds een luisterend oor, de feelgoodmelange en potten koffie en thee staan klaar. Dus kom binnen en feel good!

7881452fd570a6e81532a6a6f186aecf.pngReacties op: Het Feelgood Boekprijzen Café

Meer informatie