Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het Feelgood Café van waargebeurde verhalen

op 01 mei 2020 door

Terwijl Corona de gemoederen nog steeds bezighoudt en de hashtags #houdafstand en #blijfthuis ons alert houden om ons leven zoveel mogelijk thuis door te brengen, brengt ons café gelukkig nog steeds de mogelijkheid om dit allemaal even te vergeten. Onder de noemer #ikleesthuis zijn deze maand de boeken gebaseerd op waargebeurde feiten, de reading challenge van mei, aan de beurt, In de historische romans zijn daarvoor meer dan voldoende voorbeelden te noemen, dus deze challenge moet in het feelgood genre niet al te ingewikkeld gehaald kunnen worden.

Mei staat ook in het teken van het gedenken en het vieren van onze vrijheid. Misschien heeft dat in deze tijd wel een extra randje gekregen omdat we toch even met onze neus op de feiten worden gedrukt, dat vrijheid een groot goed is. Natuurlijk is een oorlogssituatie vele malen erger, maar toch missen we het persoonlijke contact van aanraken en omhelzen. Deze nieuwe waarheid past dus prima in het café van deze maand. Gelukkig kunnen we elkaar hier blijven ontmoeten en zorgen voor dat feelgood gevoel met onze welbekende feelgood melange die nu speciaal wordt geserveerd met een grote digitale knuffel.

658cb9d49e8d84a1a6d4467afb52d492.png

Dus kom binnen, kom praten, kom lezen en vertel welk boek met een waargebeurd verhaal jij deze maand gaat lezen.





Reacties op: Het Feelgood Café van waargebeurde verhalen

Meer informatie