Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het Feelgood 'Terug in de tijd' Café

op 01 februari 2020 door

In januari zijn we al lezend de wereld over gereisd. In februari gaan we terug in de tijd, want deze maand staat in het teken van de klassiekers. En ook binnen de feelgood zijn er vele klassiekers te vinden. Wat dacht je van de boeken van Cissy van Marxveldt, Daphne du Maurier, Jane Austen, de gezusters Brontë of F. Scott Fitzgerald? Maar ook de boeken uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw mogen we inmiddels tot de klassiekers gaan rekenen. We hebben het interieur van onze nieuwe café aan de verschillende tijden aangepast. We hebben het regency hoekje waar je stijlvol op de canapé kunt plaatsnemen. Voor het jaren zestig hoekje hebben we gekozen voor gezellige tafels met pluche kleedjes en wil je vertoeven in de jaren zeventig dan kan je lekker gaan hangen op de zitzakken in de zitkuil voor de open haard. 

Bardames Marieke en Lizzie staan weer klaar met een luisterend oor en ook Helma probeert weer bij te springen. Dus kom binnen in ons gloednieuwe feelgood café, waan je in vroegere tijden en kom praten over al die mooie klassiekers die jij deze maand gaat lezen!

42ac62f065dde256bcd82e94c3741fff.png



Reacties op: Het Feelgood 'Terug in de tijd' Café

Meer informatie