Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het #leesuiteigenkast Café

op 01 september 2018 door

Welkom in het nieuwe #leesuiteigenkast Café. Het is alweer een jaar geleden dat we de eerste #leesuiteigenkast maand hadden bedacht. Weten jullie het nog? In deze maand lezen we alleen maar boeken die (on)geduldig in de boekenkast staan om eindelijk eens gelezen te worden. En natuurlijk staat ons maandelijkse café helemaal in het teken van #leesuiteigenkast.

Kom vertellen welke boeken je deze maand uit je eigen kast gaat lezen en natuurlijk willen we weten waarom je ze al die tijd ongelezen in je kast hebt laten staan. Maar ook voor een gezellig gesprek over allerlei andere dingen die je bezighouden ben je welkom.

Als vanouds kan je bij ons 24/7 terecht en uiteraard staat ons café voor alle genre-liefhebbers open. Bardames Marieke en Helma staan weer klaar met een luisterend oor en natuurlijk ontbreekt ook de feelgoodmelange niet. Kom binnen en feel good!

880c9365c6ccfa06ff68b6f4de54e932.pngReacties op: Het #leesuiteigenkast Café

Meer informatie

Lijsten