Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het kerstverhaal van Lily Frank

op 16 december 2017 door

Benefietconcert met bijwerkingen

Een Dark Mist Rising-verhaal

Door Lily Frank

Met een dubbel gevoel kijk ik naar de poster. Maandenlang heb ik bewust niet meer op internet gezocht waar ze optreden. Ik heb alle banden digitaal verbroken, om mezelf de kans te geven om eindelijk los te komen. Maar nu loop ik er dan toch zomaar op straat voorbij.
De poster is groot en niet te missen aan de lantaarnpalen in het centrum. Het zilver van hun maskers glanst. Zij staat er niet op, maar dat is ook logisch. Zij hoort nu bij de crew, niet bij de band.
Ik twijfel wat ik zal doen. Of eigenlijk twijfel ik niet. Ik ken hun muziek door en door. Hij raakt me. Waarom zou ik dan niet naar dit gratis kerstconcert van Dark Mist Rising gaan? Heel even schiet er een melancholisch gevoel door me heen. Het is net iets voor hem om een benefietconcert te organiseren op kerstavond, op zo’n moment dat anderen liever thuis bij de kachel gaan zitten. Maar ik laat het los. Hij is nu gelukkig met iemand anders.

Lees hier het volledige kerstverhaal van Lily Frank

b91775d64ff740c9b8e9c41d55bb345d.png



Reacties op: Het kerstverhaal van Lily Frank

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lily  Frank

Lily Frank

Lily Frank (pseudoniem) werd geboren met hartjes in haar ogen. De liefde voor pr...