De laatste leestip van Antoinette voor jullie

op 26 juni 2022 door

De zondag is de leestipdag geworden op Fabulous  Feelgood en deze week mag ik jullie een leuke leestip geven, maar het zal gelijk ook mijn laatste tip voor jullie zijn. Ik ga helaas stoppen. Waarom? lees dan snel verder. Maar welk boek zet ik vandaag in de spotlights? 

- door Antoinette-

66ec11008595348544bf4a67d906464a.pngDe laatste tijd zijn er voor mijn gevoel veel leuke feelgoods uitgekomen, dus was het wel even goed nadenken welk boek ik graag in de spotlights wilde zetten. Wilde ik een auteur van Nederlandse bodem in het zonnetje zetten of toch een buitenlandse auteur?

Mijn leestip van de week is ... Mocktails en magnolia's van Gaby Rasters (en stiekem alle drie de boeken in deze trilogie)

Gaby Rasters is een auteur waarvan ik haar boeken graag lees. Sinds kort is 'De bloemenstal'-trilogie uitgekomen en ook nog eens beschikbaar in het KoboPlus abonnement. De covers ogen zo vrolijk dat ik deze boeken op mijn leesplankje heb gezet voor de vakantie volgende maand.

Over Mocktails en magnolia's

Carmen raakt op één dag haar drukke baan én haar relatie kwijt. Ze loopt binnen in een bloemenzaakje aan het Vondelpark, waar de verkoper haar betoverd. Maar dan laat hij plots de zaak aan haar over! Ze roept de hulp in van haar twee beste vriendinnen die op eigenwijze meehelpen om van de zaak een succes te maken. Hoe krijgt ze haar leven én de zaak weer op de rit? ‘Mocktails en magnolia’s’ is het eerste deel van de heerlijke feelgoodserie De bloemenstal van Gaby Rasters. Lees ook ‘Tequila en tulpen’ en ‘Likeur en lelies’.

Omdat ik alle drie de boeken graag wil tippen, hierbij de beschrijving van Tequlia en tulpen en Likeur en lelies.

Over Tequila en tulpen

Jorien heeft de bloemenstal van Carmen overgenomen, maar merkt dat er minder klanten naar haar winkel komen vanwege een groep hangjongeren. De brutale jongerenwerker Raoul biedt niet alleen hulp, maar meer dan dat. Jorien leert de alleenstaande moeder Liz kennen en merkt al snel dat zij ook wel wat geluksmomentjes kan gebruiken! 

Over Likeur en lelies

Liz geniet intens van de bloemenstal, toch krijgt ze het niet geregeld. Haar zoon Pascal heeft haar nodig. Als meester Bas een kijkje komt nemen is ze van slag. Ze wil zijn hulp niet aannemen als het gaat om Pascal, maar toch kan ze niet ontkennen dat ze onder de indruk is van Bas. Is de winkel weer een plek van geluk, liefde en romantische plannetjes? ‘Likeur en lelies’ is het derde en laatste deel van De bloemenstal-serie van Gaby Rasters. In dit laatste deel laten de vorige eigenaren van de boetiek zich ook nog even zien. 

Zoals gezegd ga ik de boeken nog lezen en heb ik (waarschijnlijk) een mooi leesvooruitzicht tijdens mijn vakantie als ik op het strandbedje geniet van de zee en de zon. Heeft een van jullie deze trilogie al gelezen? Wat vond jij hiervan? Laat het weten hieronder in de reacties.

Zoals gezegd is dit dan echt mijn allerlaatste tip en artikel die ik deel met jullie. Zoals een aantal van jullie weten heb ik een boekenblog samen met mijn dochter. Nu mijn dochter steeds drukker is, doe ik meer voor ons blog wat tijd en energie vraagt. Hierdoor heb ik keuzes moeten maken en stop ik met mijn bijdrage aan deze leuke groep. Maar ik zal de meiden zeker blijven volgen, dus helemaal weg ben ik natuurlijk niet.

Meiden, dank jullie wel voor de fijne tijd! Heel veel succes en zeker plezier gewenst met Fabulous Feelgood! En jullie als lezers; dank je wel voor de leuke contacten. Ik heb genoten van jullie reacties en interacties. Maar voor nu is het tijd om tot ziens te zeggen.Reacties op: De laatste leestip van Antoinette voor jullie

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Gaby Rasters

Gaby Rasters

Gaby Rasters is auteur en moeder van drie kinderen. Ze is dol op social media, n...

Gesponsorde boeken