Leestip van Helma

op 27 februari 2022 door

Vandaag is het weer mijn beurt om een leestip te geven en die keuze was snel gemaakt. Ik zag op Instagram dat het derde deel van de 'Hoe sla je een hufter aan de haak'-serie van Sara Ney op 25 februari het licht zou zien. Voor de liefhebbers van een New Adult heerlijk leesvoer. 

- door Helma -

2ec656f1c946fadbcddf6f7843c19a7b.png

De naam van de serie is misschien niet al te aansprekend, want wie wil er nou een hufter aan de haak slaan. Maar de hufters in de verhalen zijn dat eigenlijk helemaal niet. Ze doen misschien wel hun best om de stoere man uit te hangen, maar ze worden makke lammetjes als ze de juiste vrouw ontmoeten. Dus laat je door de titel zeker niet weerhouden om aan deze serie te gaan beginnen.

Mijn leestip van de week is ... De herkansing

Ik moet wel eerlijk zeggen dat het eerste deel in de serie, De bijles, me maar matig beviel. Ik houd van een steamy New Adult op zijn tijd, maar het waren vooral wel heel veel erotische scènes, waardoor het verhaal een beetje in het geding kwam. Gelukkig redde de humoristische schrijfstijl van Sara Ney het verhaal. Ik besloot daarna om het tweede deel, De onvoldoende, een kans te geven. En dat was maar goed ook, want dat deel was echt zoveel beter! Die heb ik echt met heel veel plezier en af en toe een klein brokje in mijn keel gelezen. Daarom ben ik nu superbenieuwd of Sara Ney deze stijgende lijn in de serie doorzet. Ik heb het boek alvast klaargezet op mijn Wil ik lezen plank en hoop het komende week te gaan lezen.

Over De herkansing

Rhett Rabideaux is geen hufter. Hij is juist het tegenovergestelde!

Mijn teamgenoten willen me aan de vrouw hebben. Dat willen ze zelfs zo erg, dat ze mijn lelijke bakkus op een poster hebben afgedrukt en die poster vervolgens op de hele campus hebben opgehangen. Met mijn kop met daaronder de tekst: Ben jij de gelukkige meid die onze huisgenoot ontmaagdt? Hij: sociaal onhandige jongeman op zoek naar een gewillige partner. Jij: ademt. Verder geen ijsen. App hem op 555-254-5551.
Die eikels kunnen niet eens fatsoenlijk spellen. En het ergste is? De appjes die ik binnenkrijg, zijn de natte droom van elke gast. Maar ik ben niet zoals mijn teamgenoten. Hoe hard ze ook proberen van mij net zo’n hufter te maken.
Dit is niet het soort aandacht waar ik op zit te wachten.
En toch… Toch trekt een van die honderden appjes mijn aandacht. Toch is er een nummer dat ik maar niet kan blokkeren. Ze lijkt anders te zijn. Maar als ik haar voor het eerst in levende lijve ontmoet, weet ik niet zeker of ze wel het geschikte meisje is voor mij. Mijn teamgenoten weten echter van geen ophouden. Hufter of niet, er is een ding wat deze gasten maar niet schijnen te willen begrijpen. Meiden zijn niet in mij geïnteresseerd.
Zeker niet zo'n meisje als zij...

Ik heb het boek zelf dus nog niet gelezen, maar hij staat inmiddels wel klaar op mijn e-reader om er binnen niet al te lange tijd aan te beginnen. Ik zal jullie zeker op de hoogte houden van mijn mening!Reacties op: Leestip van Helma

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken