Leestip van Renate

op 09 januari 2022 door

Boekentips zijn natuurlijk altijd leuk, maar wat moet je nu tippen als er net een nieuwe rubriek is gestart en je al als tweede aan de beurt bent om een tip te geven? Na wat nadenken kwam er wat moois in mijn hoofd op, namelijk een boek dat ook getipt wordt door Sophie Kinsella. En als Sophie Kinsella het tipt dan moet het wel een leuk en grappig boek zijn, toch?

- door Renate -

66ec11008595348544bf4a67d906464a.png

Mijn leestip van de week is ... De checklist

Toen ik dit boek voorbij zag komen, dacht ik gelijk ja die wil ik lezen. Ik ben er namelijk zo eentje die een cover ziet en dan gelijk dat boek wil lezen. Dat had ik bij het zien van de cover van De checklist van Sophie Money-Coutts dus ook. Na het lezen van de achterflap wist ik gelijk dit is een boek dat ik wil lezen. De cover van het boek deed mij denken aan het boek Net als in de film van Rachel Winters, wat ik ook een leuk boek vind.

Toen ik dus een boek moest tippen schoot dit boek gelijk in mijn gedachten, een boek wat vers van de pers is want het is deze week verschenen! Een boek dat ook leuk en grappig moet zijn, dat is wel iets wat we allemaal in deze tijd kunnen gebruiken! Dus vandaar deze tip.

Over De checklist

Florence is woest nadat haar stiefmoeder een afspraak voor haar heeft gemaakt bij een zogenaamde ‘love coach’. Hoe komt ze op dat belachelijke idee? Ze mag dan al een tijdje single zijn – nou ja, eigenlijk altijd al, als ze heel eerlijk is – maar ze is hartstikke gelukkig met haar baan in de boekwinkel en haar kat Marmelade. De coach draagt haar op een checklist te maken: waaraan moet haar perfecte man voldoen? En dus schrijft ze op:

  • Houdt van katten ?
  • Is net zo sexy als James Bond ?
  • Heeft een aardige moeder ?

Onmogelijk natuurlijk. Maar dan komt er een knappe blonde man in de winkel een boek voor zijn moeder kopen. Rory blijkt vreemd genoeg aan al haar eisen te voldoen, maar is hij ook echt de ware?

Ik hoop dat jullie het een leuke tip vinden van een boek dat dus echt net uit is. Het is een boek dat ik zeker ga lezen. Hopelijk heeft de bieb hem snel en kan ik hem dan reserveren..

Laten jullie je ook verleiden door een cover?Reacties op: Leestip van Renate

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken