Leestip van Renate

op 01 mei 2022 door

Op zondag is het weer tijd voor de leestip van de week. Vandaag is het de beurt aan Renate om een boek tippen dat het verdient om in de schijnwerpers gezet te worden.

- door Renate -

9dad08f0f9800f03281ddec67dc5ff40.jpg

Ik heb de laatste tijd best veel gelezen, maar helaas waren dat geen boeken die ik als fijne feelgood kan tippen. Maar toen ik door de te verwachten boeken zat te scrollen viel mijn oog op het nieuwste boek van de Vlaamse schrijfster Kaat De Cock. Een schrijfster die ik via Fabulous Feelgood heb ontdekt en sindsdien lees ik haar boeken graag. Dus als er een nieuw boek van haar hand verschijnt ben ik direct geïnteresseerd en durf ik het ondanks dat ik het boek nog niet gelezen heb, als leestip van de week aan te prijzen.

Mijn leestip van de week is ... Zomer in de B&B van Kaat De Kock

Het is het tweede deel in een serie. Het eerste deel Winter in de B&B vond ik erg leuk, dus nu de zomer eraan komt heb ik helemaal zin om in dit tweede deel te beginnen.

Over Zomer in de B&B

Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Het leven kan niet beter, toch? Maar is die vriend misschien niet een beetje té perfect? En waarom verdwijnt haar mama telkens voor het ontbijt? En overleeft de relatie van haar beste vrienden de bemoeienissen van zijn ouders wel? ‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.

Hopelijk zal de volgende tip van mij weer gewoon een boek zijn dat ik wel al heb gelezen. Hebben jullie al iets van deze schrijfster gelezen??₩Reacties op: Leestip van Renate

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Kaat De Kock

Kaat De Kock

Kaat De Kock werd in 1975 geboren in Bornem (België). Ze studeerde Germaans...

Gesponsorde boeken