Advertentie

Liefde in de lucht: deel 5 en deel 6

op 24 oktober 2019 door

Eind oktober, en deel 5 van het feuilleton Liefde in lucht is uitgelezen . In dit deel ging Hannah op reis naar Barcelona. Marieke en Janneke lazen het en delen vandaag hun mening. In deel 6 gaat Hannah naar Amsterdam en daar kijken we vast naar vooruit.

Korte samenvatting Liefde in de lucht

Liefde in de lucht is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van Laat me jou zijn en De mannenmakerLiefde in de lucht gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Na een tijdlang als serveerster te hebben gewerkt, heeft ze besloten iets te gaan doen wat haar echt leuk lijkt, namelijk stewardess zijn. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 5: Stewardess Hannah in Barcelona

Hannah verheugt zich op haar vlucht naar Barcelona, ze kijkt er enorm naar uit om een paar uurtjes in de prachtige stad door te brengen. Maar haar voorpret is van korte duur, want er zit zo weinig tijd tussen haar heen- en terugvlucht dat ze het vliegveld niet kan verlaten. Gelukkig vliegt ze samen met Miranda, haar mentor, die eindelijk haar strenge masker afdoet. En welke twee verrassingen hebben haar beste vriendinnen Myrthe en Cindy voor Hannah in petto?

Janneke:
Ik moet zeggen dat ik met veel plezier de aflevering Barcelona heb gelezen. Het was wat minder praktisch, wat minder over de actieve kant van het vliegen en wat meer over emoties van de personages, waarbij de vliegwereld natuurlijk nog wel een belangrijke rol speelt. Ik vond het erg leuk dat Mirande in deze aflevering terugkeert en dat we wat meer over haar te weten komen. Het stukje over het shoppen met gedeeld budget vond ik net zo vreemd als Hannah dat zelf vond geloof ik, maar het was wel leuk om te lezen hoe ze samen op het vliegveld van Barcelona gingen winkelen en meer naar elkaar toe groeiden. 

Marieke:
Het is toch wel bijzonder hoe de afleveringen steeds weer wat anders brengen. Hannah vloog naar Barcelona. Ik ben daar ook geweest en dan denk je gelijk aan Sagrada Familia en Park Guell, om er vervolgens achter te komen dat Hannah het vliegveld niet afgaat. Wel leuk om nu wat meer diepgang te krijgen in zowel Miranda als Hannah. Dat shoppen was apart, maar wel leuk om over te lezen en die hele strakke rode jurk lijkt me nogal een uitdaging later in Amsterdam. Ik ben zeer benieuwd naar de date die Myrthe en Cindy hebben geregeld voor Hannah.

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 6: Stewardess Hannah in Amsterdam

Hoewel stewardess Hannah veel aan de knappe copiloot Tim blijft denken, stemt ze in met een blind date. Haar vriendinnen Cindy en Myrthe vinden het hoog tijd dat Hannah weer gaat daten en hebben een man gevonden. Het enige wat Hannah weet is dat ze ‘raakvlakken’ met elkaar hebben, naar de rest moet ze gissen. De spetterende jurk heeft ze al, dat was een cadeau van collega Miranda. Voorafgaand aan de date gaat ze eerst naar haar moeder, die haar van advies voorziet. Want moet Hannah haar hoofd volgen of haar hart?

Marieke:
Hmm ik weet nog niet of ik het wel leuk ga vinden dat ze deze keer niet gaat vliegen, maar een blinddate is ook wel spannend. Het wordt ook wel tijd dat Hannah de liefde vindt. Wie weet heeft straks heeft ze twee leuke mannen om uit te kiezen. We zullen het zien.

Janneke:
Ik ben erg benieuwd geworden naar het volgende deel. De blind date van Hannah! Hoe zou hij zijn en krijgt zo nog contact met Tim? Nu het was meer de diepte in gaat met de personages, begin ik er steeds meer van te genieten! 

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Conclusie:
We gaan steeds meer uitkijken naar een nieuw deel over Hannah. Haar personage wordt elke keer een stukje verder uitgediept en dat is wel heel erg leuk. Dus zowel Janneke als Marieke kunnen niet wachten om verder te lezen. Gelukkig is het deel van Liefde in de lucht in Amsterdam nu alweer te downloaden.Reacties op: Liefde in de lucht: deel 5 en deel 6

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Petra Kruijt

Petra Kruijt

Hoi, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Petra Kruijt en mijn leven bestaat voor e...