Advertentie

Liefde in de lucht: deel 6 en deel 7

op 26 november 2019 door

Het is alweer eind november, van het feuilleton Liefde in lucht bespreken we deel 6 en 7. In deel 6 bleef Hannah in Amsterdam voor een blind-date. Deze keer luisterden Marieke en Janneke deel 6 en wat ze daarvan vonden lees je in deze blog. In deel 7 gaat Hannah naar New York en daar kijken we vast naar vooruit.

Korte samenvatting Liefde in de lucht

Liefde in de lucht is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van Laat me jou zijn en De mannenmakerLiefde in de lucht gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Na een tijdlang als serveerster te hebben gewerkt, heeft ze besloten iets te gaan doen wat haar echt leuk lijkt, namelijk stewardess zijn. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 6: Stewardess Hannah in Amsterdam

Hoewel stewardess Hannah veel aan de knappe copiloot Tim blijft denken, stemt ze in met een blind date. Haar vriendinnen Cindy en Myrthe vinden het hoog tijd dat Hannah weer gaat daten en hebben een man gevonden. Het enige wat Hannah weet is dat ze ‘raakvlakken’ met elkaar hebben, naar de rest moet ze gissen. De spetterende jurk heeft ze al, dat was een cadeau van collega Miranda. Voorafgaand aan de date gaat ze eerst naar haar moeder, die haar van advies voorziet. Want moet Hannah haar hoofd volgen of haar hart?

Janneke:
Ik dacht voor het luisteren dat ik deze aflevering een beetje saai zou gaan vinden, omdat Hannah helemaal niet op reis gaat. Maar gelukkig zat ik er naast. Dit was een heerlijke aflevering over de liefde! En niet alleen een mogelijk nieuwe liefde voor Hannah, maar ook de liefde tussen moeder en kind. Mooi om te lezen hoe Hannah een doorbraak in haar relatie met haar moeder had. Ondanks dat ik al weer was vergeten da het wat stroef tussen hun ging. 

Het stukje over de date vond ik ook met momenten heel grappig en leuk om te lezen. Ik moest er even aan wennen dat het dialoog regelmatig onderbroken werd door gedachten van Hannah, maar het was zeker een leuk stuk om te luisteren. En dan als afsluiter nog meer liefde tussen bij haar vriendinnen en een spannend moment voor vriendin Cindy. Kortom een heerlijke aflevering waar, ondanks dat Hannah niet reist, genoeg gebeurt! 

Marieke:
Grappig, ik had hetzelfde en vond het ook juist heel leuk. Die date! wat een kwast. Best knap om constant de verkeerde opmerkingen te maken en een belediging verpakt als een compliment. Stoere Hannah die zich hier nu zelf uit weet te redden.

En ja, die relatie met haar moeder, dat was ik ook even kwijt. Mooi dat ze nader tot elkaar zijn gekomen. 
Ik vond ook het luisteren erg aangenaam. Zo leuk dat de keuze er is. (Luisteren kan via de luisterbieb met abonnement).

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Liefde in de lucht 7: Stewardess Hannah in New York

Hannah gaat de vlucht van haar dromen maken: ze mag naar New York! Voor twee dagen! Wanneer ze op het vliegveld aankomt, kan ze haar geluk al helemaal niet op: ze vliegt met copiloot Tim. Als ze ziet dat hij een knappe vrouw aan zijn arm heeft zakt de moed Hannah in de schoenen. Dat zal vast zijn vriendin zijn. Gelukkig neemt het werk haar in beslag, want het is heel anders dan de kortere vluchten – dit is hard werken. In New York aangekomen heeft Hannah de keus, zal ze in haar eentje eropuit trekken, of zich aansluiten bij Tim en zijn knappe reisgenote? 

Marieke:
Ja, daar is Tim weer. Het zou toch leuk zijn als dat wat wordt. Alleen jammer dat er weer een andere vrouw tussen staat. Ik ben benieuwd hoe dat zich gaat ontwikkelen. En Hannah naar New York, dat wilde ze zo graag, ik ben benieuwd hoe haar reis is. Ik kijk wel uit naar dit deel.

Janneke:
Op naar de volgende aflevering. Hannah in New York en ze komt Tim weer tegen! Die ze toch niet helemaal uit haar hoofd kan zetten. Ik ben benieuwd of we meer over hem te weten komen deze aflevering. Waarom zit hij zo vastgeplakt aan die Reinier terwijl hij totaal anders lijkt te zijn. Ik ben erg benieuwd!

0af9a705f34ec04be95a3d98d60b025b.jpg

Conclusie:

Deze keer hebben we de aflevering geluisterd en dat was heel prettig. Het is voorgelezen door Peggy Freijens en die stem past er goed bij. Amsterdam was een geslaagde aflevering en we zijn helemaal klaar voor New York.

Lezen en luisteren jullie ook weer mee?Reacties op: Liefde in de lucht: deel 6 en deel 7

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Petra Kruijt

Petra Kruijt

Hoi, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Petra Kruijt en mijn leven bestaat voor e...