Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Meeleesmaand Augustus: Katie Fforde

op 28 juli 2020 door

In januari van dit jaar zijn we gestart met de 'meeleesmaand'. Daarin stonden de boeken van Maeve Binchy centraal. Het was leuk en succesvol en daarom kwamen er nog twee meeleesmaanden April werd Santa Montefiore maand en juni Jill Mansell maand. Opnieuw deden er veel lezers mee. Voor augustus was het aan Marieke om een nieuwe schrijfster te kiezen. Het is een naam die al werd genoemd door lezers, maar voor haar was het eigenbelang, want ze heeft een aantal ongelezen boeken staan van: Katie Fforde.

door Marieke

837d4f256a1397f5d832a7f95637c12c.png

Katie Fforde

Katie Fforde werd als Catherine Rose Gordon-Cumming geboren in Engeland. Voordat ze begon met schrijven runde ze samen met haar man een hotel. Katie’s succesvolle boeken kenmerken zich door een mengeling van herkenning en verrassing en stonden dan ook wekenlang in de Engelse bestsellerlijsten.

Augustus 2020 Meeleesmaand Katie Fforde

Wat gaan we doen? 

Omdat Katie Fforde zoveel boeken heeft geschreven, kiezen we niet één boek om te bespreken, maar laten we iedereen vrij in de keus van het boek. Onder deze blog gaan we gewoon gezellig kletsen over de boeken die we lezen, waarbij we anderen de boeken kunnen aanraden bijvoorbeeld. Of we hebben het over hoe de boeken zijn geschreven, zijn de oudere boeken ouderwets of zijn ze tijdloos? Lijken de boeken op elkaar qua opbouw, of zijn ze juist erg verschillend?

Wie doet mee?

Het is geheel vrijblijvend, maar we zijn wel benieuwd wie er allemaal mee gaan lezen. Laat dus weten dat je meedoet.

Wanneer?

We starten op 1 augustus 2020. Kies een boek uit het oeuvre van Katie Fforde en laat hieonder in een reactie weten welk boek je hebt gekozen en waarom. Vanaf 1 augustus gaan we lezen en hier plaats je updates over hoe het boek vordert en wat je ervan vindt. 31 augustus sluiten we af.

Titels:

Laten we van augustus 2020 een mooie Katie Fforde maand maken. Wij zijn er klaar voor. Jullie ook?



Reacties op: Meeleesmaand Augustus: Katie Fforde

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Katie Fforde

Katie Fforde

Katie Fforde werd als Catherine Rose Gordon-Cumming geboren in Engeland. Voordat...