Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Meeleesmaand Juli 2021: Rachel Hore

op 28 juni 2021 door

We gaan weer een meeleesmaand doen. Deze keer is het weer een schrijfster die centraal staat. Het is de keuze van Lizzie en het gaat om Rachel Hore.

Rachel Hore:

Rachel Hore werkte bijna twintig jaar in Londen als (hoofd)redacteur fictie voor o.a. HarperCollins. Ze verhuisde enkele jaren geleden met haar gezin naar het platteland van Norfolk om te freelancen en romans te schrijven.

Ze schreeft diverse boeken waar er tien zijn vertaald naar het Nederlands. Het zijn boeken, met vaak een historische verhaallijn en natuurlijk een dosis romantiek. Het is niet enkel de keuze van Lizzie, het is voor mij (Marieke) ook eigenbelang, want ik blijk vier ongelezen boeken van haar in de kast te hebben staan (-_-).

Helaas zie ik bij de ebieb geen enkele titel, en bij Koboplus slechts twee: Een week in Parijs en De Naderende storm, dus ik kan alleen maar hopen dat deze maand toch een succes wordt en dat er nog ongelezen Hore's bij jullie in de kast staan.

Haar boeken:

f5ab10894e6d44b8d28395fd9aaf0444.jpg

e7b3498d4cb3e3b38071437ce39e12d9.jpg

629b9124bffa37103dd786bfba621fda.jpg

Wat gaan we doen? 

Kies een (of meer) van de boeken die Rachel Hore heeft geschreven. Onder deze blog gaan we gewoon gezellig kletsen over de boeken die we lezen, waarbij we anderen de boeken kunnen aanraden bijvoorbeeld. Of we hebben het over hoe de boeken zijn geschreven, zijn de oudere boeken ouderwets of zijn ze tijdloos? Lijken de boeken op elkaar qua opbouw, of zijn ze juist erg verschillend?

Wie doet er mee?

Het is geheel vrijblijvend, maar we zijn wel benieuwd wie er allemaal mee gaan lezen. Laat dus weten dat je meedoet.

Wanneer?

We starten op 1 juli 2021. Kies een boek van Rachel Hore en laat hieonder in een reactie weten welk boek je hebt gekozen en waarom. Plaats onder dit artikel je updates over hoe het boek vordert en wat je ervan vindt. 31 juli sluiten we af.

Met welk boek wil jij gaan beginnen?Reacties op: Meeleesmaand Juli 2021: Rachel Hore

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Rachel Hore

Rachel Hore

Rachel Hore werkte bijna twintig jaar in Londen als (hoofd)redacteur fictie voor...