Advertentie

Meeleesmaand mei: Mannen

op 30 april 2021 door

Omdat de maand mei voor Fabulous Feelgood al een paar keer 'Mei Maand, Mannen Maand' is geweest, is het meeleesthema voor mei: Mannen.

Leuke mannen, lieve mannen, ondeugende mannen, foute mannen, stoere mannen, bescheiden mannen, schrijvende mannen, het maakt niet uit. Ik denk dat elk boek wel over een man gaat waar we iets over kunnen zeggen.

Mei Maand, Mannen Maand

In 2017 hadden we onze eerste mannen-maand, met Een listmania met 12 -man-titels, een blog over Een beschuitje eten, blog Door het oog van de man, Films met heerlijke mannen en Een listmania met mannelijke FG auteurs

In 2018 deden we de mannen maand nog een keer dunnetjes over met onder andere een paar buddyreads van Hebbanners en een man. Maar ook Door het oog van de man #2, De vrienden van FG over mannen, Mannelijke FG auteurs, en Foute mannen om verliefd op te worden.

In 2019 en 2020 deden we andere dingen (-_-), maar nu -2021- kunnen we wel weer wat mannelijk schoon gebruiken.

92b33fa506609bdf5ae504102e73ce1e.jpg

Wat gaan we doen?

Nou, we gaan lezen! En deze keer hoef je niet een speciaal boek te kiezen (mag wel), maar kijk eens in je boek wat voor mannen daarin meespelen. Zijn het leuke personages, of zijn het vervelende (vaak zijn ze er allebei wel). Zijn ze stoer en lief, of verlegen en lief, of misschien helemaal niet lief. Welke mannelijke personages spreken je aan, en welke minder. We zijn zeer benieuwd.

Natuurlijk kan je ook speciale titels gaan lezen, duik bijvoorbeeld eens in de wereld van de New Adult, hedendaagse verhalen met een pikant randje. Of kies eens een historisch verhaal (Bridgerton!) en lees over de normen en waarden van de heren in het verleden.

En dan laat je in een reactie onder dit artikel weten wat je leest en hoe het met de mannen is gesteld.

We hopen op veel mooie, leuke, lieve, spannende, ontroerende reacties, maar ook boze en geërgerde zijn leuk (vooral voor anderen om te lezen). Dus leef je uit in mei op Mannen!Reacties op: Meeleesmaand mei: Mannen

Meer informatie