Meeleesmaand November: Jackie van Laren

op 31 oktober 2021 door

November, de op een na laatste maand van het jaar. Nog maar 60 dagen tot oudjaar! Deze maand staat er weer een schrijfster centraal en we hebben gekozen voor een Nederlandse schrijfster in navolging van oktober waarin we meer van eigen bodem hebben gelezen. Het is Jackie van Laren. Van haar hand is net Herfstrood, het derde deel van haar 'Onder de bomen'-vierluik verschenen en misschien heb je wel een van de inmiddels vele boeken van haar hand in je kast staan. 

87711fe4f839483065da18484f66445a.jpg

Jackie van Laren 

Een Nederlandse schrijfster die volgens haar profiel hier op Hebben "Veel boeken schrijft en leest". Verder is haar profiel heel erg leeg, maar ze heeft een grote schare fans en is heel actief op social media. Op de site van uitgeverij De Boekerij is wat meer te vinden.

Jackie van Laren (Amsterdam, 1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige 'Q'-serie debuteerde ze als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik Vallen en Opstaan, de vijfdelige 'Eilandliefde'-serie en de losstaande romans De meisjesmagneet en Thuiskomen. Lentegroen, het eerste deel van de 'Onder de bomen'-serie, verscheen in januari 2021. Met Opstaan won ze de Hebban Award voor Beste Roman.

De boeken

Zoals hierboven vermeld schreef ze al veel boeken, zowel series als standalone verhalen en ook enkele korte verhalen. Met het onlangs uitgekomen derde deel van de 'Onder de bomen'-serie vult ze haar oeuvre nog steeds aan.

154243a19256f5ddb89201707293a55d.jpg

Wat gaan we doen? 

Kies een (of meer) van de boeken die Jackie van Laren heeft geschreven. Helemaal handig als je de boeken ongelezen in huis hebt, want dan kan je die stapel eindelijk eens laten slinken. Heb je ze niet? De bibliotheek, de ebieb en KoboPlus kunnen helpen, want daar zijn diverse titels van haar te lezen. Voor de luisteraars van Storytel: ook daar zijn veel titels te beluisteren.

Onder deze blog gaan we gewoon gezellig kletsen over de boeken die we lezen, waarbij we anderen titels kunnen aanraden bijvoorbeeld. Of we hebben het over hoe de boeken zijn geschreven. Zijn de boeken tijdloos? Lijken de boeken op elkaar qua opbouw, of zijn ze juist erg verschillend? Hoe is het gesteld met de romantiek? Wil je na een eerste deel ook gelijk door met de volgende delen? Er is genoeg om over te kletsen.

Wie doet er mee?

Het is geheel vrijblijvend, maar we zijn wel benieuwd wie er allemaal mee gaan lezen. Laat dus weten dat je meedoet.

Wanneer?

We starten op 1 november 2021. Kies een boek van Jackie van Laren en laat hieronder in een reactie weten welk boek je hebt gekozen en waarom. Plaats onder dit artikel je updates over hoe het boek vordert en wat je ervan vindt. Op 30 november sluiten we af.

87711fe4f839483065da18484f66445a.jpg

Met welk boek wil jij gaan beginnen?Reacties op: Meeleesmaand November: Jackie van Laren

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jackie van Laren

Jackie van Laren

Schrijft boeken en leest er ook een heleboel :-)

Gesponsorde boeken