MeiMannenMaand: Films met heerlijke mannen

op 22 mei 2017 door

Hallo daar, het is weer tijd voor een nieuw lijstje met wat fijne mannen. Naast lezen kijken wij ook graag af en toe een film en wat is nou beter dan een fijne feelgoodfilm met een heerlijke man? Het is nog steeds mei dus we blijven nog even in de sferen van onze mannenmaand. O enne, alle films staan op Netflix, lekker makkelijk dus! Kijk je gezellig mee? 

Door Marleen 

Soof
We beginnen dit lijstje met een heerlijke Nederlandse film waar sinds kort ook een vervolg van is verschenen: Soof. In Soof start (goh) Soof een relatie met een knappe Amerikaan (Hello Dan Karety) als haar leven niet echt om rolletjes loopt. Dan is iemand om eventjes lekker bij te kwijlen, maar haar man (gespeeld door Fedja de Huêt) mag er ook zeker wezen! 

Made of honor
Patrick Dempsey heeft helaas het toneel verlaten in de heerlijk serie Grey's Anatomy, maar gelukkig heeft hij ook nog in wat films gespeeld. De heerlijke romantische komedie Made of Honor is er daar eentje van. Niet alleen kun je zwijmelen bij Patrick, ook kun je lachen om de grappige momenten.

 

The Proposal
Wat is nou romantischer en meer feelgood dan een bruiloft? Helaas gaat de verloving niet helemaal zoals normaal, maar dat levert alleen maar hilarische momenten op. Deze film is hilarisch en ik heb 'm dan ook al een aantal keren gezien. En hallo, Ryan Renolds zou eigenlijk al reden genoeg zijn om deze film gelijk op je to watch lijstje te zetten! 

Killers
Staat Ashton Kutcher al in dit lijstje? Dacht het niet! Hij heeft in verschillende romantische komedies gespeeld en Killers is toch wel een van de leukste. Dat je hem halfnaakt kunt aanschouwen is een fijne bijkomstigheid. O, en deze film is ook goed te kijken met vriend/echtgenoot, want deze film staat ondanks wat romantiek ook bol van de actie! 

The accidental husband
Nog zo'n fijne film met hele leuke personages. Bij deze film heb je niet één, maar wel twee knappe mannen die het zeker waard zijn om bekeken te worden! Jeffrey Dean Morgan en Colin Firth strijden samen om een vrouw en dat zorgt voor geweldige momenten. Kijken dus!

 

Welke film met knappe mannen kijk jij graag? We kunnen altijd tips gebruiken! ;) Reacties op: MeiMannenMaand: Films met heerlijke mannen

Meer informatie

Gesponsorde boeken