Advertentie

Met deze boeken vier jij de Dag van het geluk

op 20 maart 2019 door

Soms heb je baaldagen. Dan belooft het weer zonneschijn en blijft de zon toch achter de wolken. Of dan denk je vroeg klaar te zijn met werken en moet je toch echt nog heel veel afhandelen voordat je weg kan. Maar soms heb je ook van die dagen dat je je realiseert hoeveel geluk je in het leven hebt. Het feit dat je leeft, dat je een baan hebt en dat je eigen keuzes kunt maken. Vandaag is het de dag van het geluk en ik selecteerde wat boeken met 'geluk' in de titel om even stil te staan bij het geluksgevoel.

42d6bf57af010373017758b56c3ea5ad.jpg

- Door Diana -

19% kans op geluk - Yvanka van der Zwaan

Ava is alleenstaand moeder en heeft, samen met dochter Cleo, haar zaakjes prima voor elkaar. Totdat ze op dezelfde dag te horen krijgt dat haar ex-man Thomas thuis komt wonen en ze haar baan kwijt is. De duidelijkheid en structuur waar ze zo van houdt, worden in een klap weggevaagd. Om de grip op haar leven terug te krijgen, brengt ze het in kaart en laat ze er allerlei berekeningen op los. Stap 1 in haar plan: een nieuwe man.

Nog lang en gelukkig - Cathy Kelly

Bess wil iedereen laten zien hoe gelukkig ze is in haar kersverse huwelijk, en daarom wil ze een groot feest geven. Ze stort zich vol overgave op de plannen, maar op de achtergrond beginnen zich scheuren te vertonen. Waarom is deel worden van een familie zo moeilijk?
Jojo, Bess’ stiefdochter, wil een punt maken. Bess is niet haar moeder en zal ook nooit de vrouw vervangen die ze nu al twee jaar lang elke dag mist. En zal ze ooit de kans krijgen om zelf moeder te worden?
Cari, Jojo’s nicht,  is een echte carrièrevrouw die nergens bang voor is, behalve om de man onder ogen te komen die haar voor het altaar in de steek liet. En laat hij nou net op de gastenlijst van Bess’ feest staan. Is het tijd om de liefde weer toe te laten in haar leven?

Geluk bij een ongeluk - Wendy Brokers

In Geluk bij een Ongeluk weigert Suus Versluis de gevolgen van een tragisch ongeluk te accepteren. Haar onderlichaam werkt misschien niet meer, haar afweermechanisme des te beter.
Jacco Reehorst lijkt de zoveelste hulpverlener die haar wel even zal helpen. En als er iets is wat Suus niet wil, is het geholpen worden. Jacco blijkt zich echter niet zomaar uit het veld te laten slaan door Suus' gedrag en sarcastische opmerkingen. Integendeel. Zijn gevoelens voor Suus liggen dieper dan zij kan weten. En hij doet er alles aan om haar te bewijzen dat haar handicap voor hem geen beperking is.
Suus is nooit bang geweest voor intimiteit, maar nu heeft ze gelijktijdig te dealen met een sexy man en een onderlichaam dat niet werkt. De ontdekkingsreis waarop Jacco haar meeneemt, leert Suus dat ze in staat is meer te voelen dan ze ooit voor mogelijk hield.

Het geluk van Cavendon Hall - Barbara Taylor Bradford

Yorkshire, 1938. Het landgoed Cavendon Hall heeft in de loop der eeuwen al heel wat stormen getrotseerd. De bewoners, de aristocratische Inghams en de Swanns, die voor hen werken, zijn al met elkaar verbonden sinds de eerste steen werd gelegd.
Het leven is altijd goed voor de twee families geweest, maar de onzekere tijden die er nu aankomen, lijken daar een einde aan te maken. Hitler dreigt met oorlog, en de mannen worden opgeroepen voor militaire dienst. Het is aan de vrouwen van Cavendon Hall om, onder leiding van Daphne Ingham en Cecily Swann, de grootste dreiging ooit het hoofd te bieden.

Op zoek naar geluk - Jennifer Probst

Genevieve MacKenzie heeft haar leven volledig onder controle. Ze heeft alles wat haar hart begeert, staat op het punt om te trouwen met een charmante arts en is zelf een talentvolle ­chirurg. Maar op haar trouwdag vlucht ze tot haar eigen verrassing weg door het raam van de kerk waar haar beste vriend haar letterlijk opvangt.
Als Wolfe zijn beste vriendin op haar trouwdag opvangt na een sprong uit het kerkraam, stelt hij geen vragen. Hij maakt dat ze daar samen wegkomen, vastbesloten om op haar te passen en later de waarheid achter haar wanhoopsdaad te achterhalen. Maar als zijn eigen gevoelens meer dan platonisch blijken te zijn, beseft hij dat hij de vriendschap op het spel moet zetten om zijn eigen hart en de vrouw van wie hij houdt te beschermen.
Kan de vriendschap tussen Wolfe en Genevieve veranderen in iets diepers of is het al te laat voor ware liefde?

42d6bf57af010373017758b56c3ea5ad.jpg

Met welke van deze boeken breng jij de Dag van het Geluk het liefst door? Of weet je een boek dat wij vergeten zijn te noemen?Reacties op: Met deze boeken vier jij de Dag van het geluk

Meer informatie

Gerelateerd