Advertentie

Nieuwe boeken Januari

op 13 januari 2021 door

Wij bij het Hebban Feelgood Café zijn dol op feelgood en op lijstjes. Zoals jullie van ons gewend zijn, nemen we jullie maandelijks mee en blikken we vooruit op de boeken die komende maand uitkomen. Vandaag dus een overzicht van Feelgood boeken die uitkomen in de maand januari. Misschien heb je wel boekenbonnen gekregen voor kerst en vraag je je nog af waaraan je deze uit kunt geven. Wij helpen je uit de brand. Laat ons vooral in de reacties even weten naar welke boeken jij uitkijkt en waarom. 

- door Renate en Mandy - 

1 tm 15 januari

8da8a4603959f3d6c7fbf9dbafe92c84.png

Alles wat ik vinden wil - Nicole Deese

In ‘Alles wat ik vinden wil’ van Nicole Deese zet een jonge vrouw alles aan de kant om haar kinderwens in vervulling te laten gaan. Zelfs de man van haar dromen…

Na jaren van daten heeft lerares Lauren Bailey zich er uiteindelijk bij neergelegd dat ze single is. Nu hoeft ze zich alleen nog maar te focussen op haar nieuwe droom: moeder worden. Ze is er klaar voor een kind te adopteren, en zonder moeite zegt ze toe de komende twee jaar niet meer te daten. Alle aandacht is voor het kind. Maar dan speelt er een onvoorziene complicatie op: Joshua Avery.

Joshua werkt als invalleerkracht op Laurens school. Met zijn passie voor onderwijs en zijn overrompelende charme, laat hij Laurens hart sneller kloppen. De connectie tussen hen is niet te ontkennen. Hierdoor komt Lauren voor een moeilijk keuze te staan, waarmee ze niet alleen Joshua’s hart, maar ook haar eigen hart zal breken.

Nicole Deese schrijft originele romantische verhalen die dieper gaan dan je had verwacht: voor je het weet lopen de tranen over je wangen!


Droomvakantie - Sarah Morgenthaler

Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. Nu zit hij vast aan het grillen van worstjes voor een eindeloze stroom toeristen, die hem allemaal irriteren. Zelfs de enige die rustig aan een tafeltje zit met haar boek… Twee weken in Alaska is niet de top van Zoey Caldwells bucketlist. Het is haar volledige bucketlist. Een blik op het bergstadje Moose Springs, en ze is verkocht. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska. Vergeef me - Stefanie van Mol


Louis de Jong is de keeper van FC Livius ’85. Als zijn teamgenoot en goede vriend Mauro zijn afspraak op een lokale school niet kan nakomen door een noodgeval, vraagt hij of Louis in zijn plaats wil gaan om te spreken over hoe het is om voetballer te zijn. Louis helpt hem graag uit de nood, maar als hij het klaslokaal binnenstapt staat hij ineens oog in oog met Yara, de vrouw die zijn hart brak toen ze hem zonder enige uitleg dumpte.
Yara Smet houdt van haar baan als docent. Maar als op carrièredag de deur van het klaslokaal opengaat en niet Mauro maar Louis haar klas binnenstapt, voelt het alsof de vloer onder haar voeten verdwijnt. Louis was de liefde van haar leven, tot ze de waarheid over hem ontdekte en niet anders kon dan hun relatie beëindigen.
Nu ze gedwongen worden om samen te werken laait de passie al snel weer op. Kunnen ze hun obstakels overwinnen, of is de kloof tussen hen te groot?


deze boeken komen ook uit in deze periode:
857e7382db68d8e9fe8e7a00915b30d4.png

Toeval bestaat niet - Saskia Oudshoorn
Loes Luca & Liz - Saskia Oudshoorn
Onderstroom - Ria van der ven-rijken
Blauwdruk van geluk - Petra Kruijt
Een liefde in de lente - Katie Fforde
Het strand van de verloren schatten - Julie-klassen
Een onfortuinlijke geschiedenis - Grace Hitchcock
Carter Reed 2 - Tijan
Twee prinsen - Jackie van Laren

15 tm 31 jan

ab039cbc6eb5851e6dd8658d05878cc5.png


Welkom bij hotel Flanagans - Asa Hellberg

In Welkom bij hotel Flanagans volgen we de bijzondere vrouwen die het illustere hotel Flanagans in Londen runnen. Dit sfeervolle verhaal zit vol emoties, bedrog, wraak en catastrofes, maar ook met fantastische personages, een krachtige verhaallijn én een gelukkig einde.

Linda Lansing heeft de leiding over het hotel sinds ze het met tegenzin van haar vader erfde. Als ongetrouwde, alleenstaande hoteleigenaresse voldoet ze niet aan het plaatje van de Londense society, en dan is ze ook nog eens verwikkeld in een machtsstrijd met haar neef, die zichzelf als een veel geschiktere eigenaar voor het hotel ziet…


De daktuinen van Teheran-mahbod-seraji - Mahbod Seraji

In Teheran is het ’s zomers zo warm dat het leven zich niet binnenshuis, maar op de daken afspeelt. De zeventienjarige Pasha brengt er zijn dagen door met zijn beste vriend Ahmed, dromend over alles waar tieners normaal van dromen. Maar het is de zomer van 1973 en Iran gaat gebukt onder het regime van de sjah. Uitkijkend over de daken van Teheran ziet Pasha vooral zijn buurmeisje Zari en hij wordt hopeloos verliefd op haar. Zij is echter al beloofd aan een ander. De zomeravonden zijn broeierig, daaronder broeit de revolutie. En plotsklaps wordt alles anders als Pasha vanaf het dak het regime aan het werk ziet en een allesbeslissende keuze moet maken.Lieve Emmie Blue - Lia Louis


Grappig, romantisch en ontroerend: een verhaal met een hart.

Toen Emmie Blue zestien was, liet ze een rode ballon met een kaartje eraan los in de lucht. Op het kaartje stond haar naam, haar e-mailadres en een geheim. Weken later werd de ballon aan de kust van Bretagne gevonden door de eveneens zestienjarige Lucas Moreau. Hij mailde haar op het moment dat ze het nodig had, wat het begin was van een onvervangbare vriendschap.

Veertien jaar later zijn ze nog steeds beste vrienden. Maar wat Lucas niet weet, is dat Emmie is al jaren heimelijk verliefd op hem is. Wanneer Lucas haar een belangrijke vraag wil stellen, denkt Emmie dat haar moment gekomen is. Maar dan vertelt hij dat hij weer samen is met zijn ex en Emmie als getuige op hun huwelijk wil, waarmee al haar toekomstplannen in één klap in duigen vallen…


deze boeken komen ook uit in deze periode:
7bb64c23b8eb65ae7d9cd58840ecd728.png

Liever verliefd - Sophie Kinsella
Casa dell amore - Saskia Oudshoorn
Liefde zonder oordeel - Anne May
Op goed geluk - Jenny Colgan
Stilte voor de storm - Gerda van Wageningen
Van slag - Meghan Quinn
De hand van de gravin - Julia Quinn
Lentegroen - Jackie van Laren
Een brug over de oceaan - Susan Meissner

 
Naar welk boek kijk jij het meeste uit en waarom? Of heb je een ander boek dat deze maand uitkomt en dat je graag wil gaan lezen? Plaats je reactie hieronder en doe mee en praat mee en ontdek samen nieuwe mooie boeken.Reacties op: Nieuwe boeken Januari

Meer informatie