Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze luisterboektip van juni!

op 28 juni 2019 door

Luisterboeken; wij zijn er gek op! We lezen niet alleen, maar luisteren ook elke maand mooie boeken. Daarom geven we je graag elke maand onze ultieme luisterboektip! Ook in juni hebben we bijzondere tips voor je verzameld en vandaag delen we ze met je.

- Door Diana -

2b46be56a02ffb4074008636553dd9a6.jpg

Helma

5b4c930c08dad50001dbefea903ac0b0.png

Mijn luisterboektip voor deze maand is Daten voor gevorderden van Kristan Higgins. Het boek wordt voorgelezen door Anouk Scheepens. Een fijne stem om naar te luisteren. En het boek zelf is heerlijk. Het heeft romantiek, humor en emoties. Hoofdpersoon is Honor Holland, die besluit haar 'friend with benefits' ten huwelijk te vragen en tot haar afgrijzen bruut door hem wordt afgewezen. Maar ze laat zich er niet onder krijgen! In no-time stort ze zich weer op de dating-markt, maar een leuke man vinden valt niet mee in een dorp waar maar 715 mensen wonen - zijzelf meegerekend.
De charmante, Britse professor Tom Barlow heeft er veel voor over om in de buurt van zijn onofficiële stiefzoon, Charlie, te blijven. Klein detail: zijn visum is bijna verlopen en hij zal het land moeten verlaten. Tenzij hij op een of andere manier aan een green card kan komen... Je voelt het al aankomen. Gaat Honor hem uit de brand redden?

Marieke

270e0d9fda2f9b79dd4cfed8a6872969.png

Mijn luisterboektip is Knap voor een dik meisje van Tatjani Amuli. Ze leest het zelf voor en het is het verhaal van haar leven en de constante strijd tegen overgewicht. Ze gaat tijdens haar pubertijd naar een speciale inrichting en later doet ze mee met het programma Obese. Beide keren valt ze af, maar daarna komt ze toch weer terug op haar oude gewicht. Inmiddels is bekend dat ze een gendefect heeft wat haar gewichtstoename mede veroorzaakt. Ze heeft geaccepteerd wie ze is en hoe ze is. Het boek is een eye opener en rekent af met vooroordelen.

Sanne

369210c9241775ada3c06476bd09b73e.png

Ik luisterde onder andere naar Bloesem in de nacht van Sarah Jio. Ik had dit boek al een tijd op mijn wensenlijstje staan nadat ik haar boek De geheimzinnige tuin had gelezen. Toevallig zag ik dit boek van haar bij Storytel voorbij komen, dus toen heb ik maar eens een gokje gewaagd.
En het is een aanrader! Een combinatie van romantiek en spanning én twee tijdlijnen, daar hou ik van! In mei 1932 is er iets heftigs gebeurd als alleenstaande moeder Vera haar zoontje 's nachts alleen thuis laat om te gaan werken. Totaal onverwachts steekt een sneeuwstorm de kop op en bij thuiskomst vindt ze alleen nog maar zijn knuffelbeer in de sneeuw. In mei 2010 wordt Seattle weer overvallen door een sneeuwstorm. Ditmaal volgen we Claire, journaliste bij een krant, die verslag doet van beide sneeuwstormen. Langzaam raken beide levens met elkaar verweven.

Met welk luisterboek komen wij volgens jou de fijne zomerdagen op het zonnebed door?Reacties op: Onze luisterboektip van juni!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Kristan Higgins

Kristan Higgins

Kristan Higgins (1965) schreef altijd al - onder andere voor reclamebureaus - ma...

Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio is een New York Times-bestsellerauteur. Daarnaast is ze journalist en ...

Tatjana Almuli

Tatjana Almuli

Tatjana Almuli (1991) studeerde Nederlands en werkt als journalist, fotograaf en...