Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

September 2018 #leesuiteigenkast maand editie 2

op 31 augustus 2018 door

Kunnen jullie het je nog herinneren? September 2017 de eerste #leesuiteigenkast maand? We hadden bedacht om in een maand alleen de boeken te lezen die nog ongelezen in de boekenkast stonden en om er vooral geen nieuwe boeken bij te kopen. En dat werkte! Heel veel lezers deden met ons mee en er werd een flink gat geslagen in de ongelezen boeken in de boekenkast.

Vanwege het succes van september 2017 gaat de #leesuiteigenkast maand in herhaling!

be808151188ea408f0036a3f838e9208.jpg

Wat is de bedoeling?

- Ga eens lekker uitgebreid voor je boekenkast staan en geniet van al het moois wat je hebt verzameld;

- Kies een mooie TBR-stapel van de boeken die daar (misschien al jaren?) staan te smeken om gelezen te worden;

- Stel de tochtjes naar de boekhandel en de bieb (en de winkelketens die van die fijne rekken met aanbiedingen hebben, hoewel dat niets te maken heeft met wat ze normaal aanbieden) een maandje over, en blokkeer tijdelijk de sites met blauwe mannetjes of soortgelijke snuffelpagina's;

- Creëer een plekje waar je ongestoord kan zitten lezen. Binnen of buiten, in de woonkamer of op zolder, in een kantine of aan (of onder) je bureau. Er zijn mogelijkheden zat! En geniet van die heerlijke boeken die je ooit eens kocht of kreeg omdat je ze ZO graag wilde LEZEN! LEES!

Hoe zit het met de jokers?

Vorig jaar waren we 'streng'. 1 Joker mocht je inztten. Max. Dus die ene presale die al besteld was en ineens uitkwam en opgestuurd werd, die leesclub waarvoor je in augustus nog inschreef en die in september toch in de brievenbus zat of toen er "ineens" een Boekenfestijn in de buurt kwam waar je al het hele jaar naar uit had gekeken, het was geen probleem, de joker bleek een gouden greep.

Dit jaar zijn er geen jokers, we gaan voor het plezier van het lezen. En voor wie het toch niet kan laten om iets te kopen, te krijgen of te bestellen: Zet ze vast in de kast, maar vergeet ze niet te lezen. Voor je het weet zitten ze volgend jaar september in de TBR-stapel voor de #leesuiteigenmaand editie 3.

Het plezier van het lezen en het delen

Vanuit de Feelgood Club wensen we jullie een hele fijne #leesuiteigenkast maand. Laat ons weten hoe het gaat, onder onze blog in het café, of op twitter, FB en Instagram en gebruik #Leesuiteigenkast .
Morgen opent het #Leesuiteigenkast café op de spot van de Feelgood Club en iedereen is welkom om te praten over boeken (al dan niet uit eigen kast). We zetten daar weer een mooie boekenkast neer, waarin alle gelezen boeken worden verzameld. Natuurlijk serveren we weer feelgoodmelange en staan we klaar voor elk verhaal dat je kwijt wilt.

be808151188ea408f0036a3f838e9208.jpg

We maken ook blogs met bijdrages van de Vrienden van de Feelgood Club. Voor wie nog een TBR-lijst met ons wil delen of een kijkje wil geven in zijn/haar boekenkast, dat kan. Hoe dat precies gaat, vind je hier.

Veel succes en veel plezier met #leesuiteigenkast maand editie 2Reacties op: September 2018 #leesuiteigenkast maand editie 2

Meer informatie