Advertentie

Terugkoppeling Leestips gezocht voor Fabulous Feelgood - Mandy

op 25 maart 2020 door

In het artikel van 11 maart riepen we jullie op om een boek te tippen voor een van de Fabulous Feelgood-meiden en wel voor Mandy. Er kwamen veel reacties op en de tips waren ook erg gevarieerd. Wat wel een leuk feitje is, is dat bijna alle boeken die werden getipt wat dikker zijn! En dan heb ik het over +450 blz. Jullie houden blijkbaar van dikke boeken! Ik moet zeggen, ik iets minder. Zaten er toch tips bij die mij hebben kunnen overtuigen? Lees snel verder om daar achter te komen.

f89d4f8d9912360b660a1ac5fbedcdb6.jpg

  - Door Mandy -

Een gevaarlijk fortuin - Ken Follett

Een bijzondere tip. Ik heb nog nooit iets van Ken Follett gelezen. Wel staat zijn Century-serie op mijn wil ik lezen lijst. Ik ben echter niet zo van de thrillers en dus spreekt deze mij niet genoeg aan om hem aan mijn lijstje te voegen.

 Aan het einde van de wereld - Kristin Hannah

Deze stond al op mijn wil ik lezen-lijst en spreekt me erg aan. Ik hoor heel veel goede dingen hierover, dus deze neem ik zeker mee en ga ik in april lezen.

 Witte oleander - Janet Fitch

Ook al zo’n bijzondere tip. Ik kende het boek nog niet. Het verhaal spreekt me in principe best aan, hoewel ik wel denk dat het echt literatuur is. Ook de dikte schrikt me een beetje af. Voor nu voeg ik hem niet toe aan mijn wil ik lezen lijst, maar ik wil hem jullie zeker niet onthouden. Wellicht is het wel een verhaal dat bij jullie past.

De boekbinder - Bridget Collins

Dit boek stond al op mijn lijst en dan voornamelijk door de prachtige cover. Maar nu ik de korte samenvatting weer heb gelezen: historisch, Engeland, boeken! Ja, ook dit boek neem ik mee en gaat voor april op mijn lijst om te lezen!

Too late - Colleen Hoover

Een Colleen Hoover, als zo’n boek me getipt wordt, ben ik meteen om. Ik hou echt van deze schrijfster! Mijn lijst voor april wordt steeds langer en ik hoef me niet te vervelen, yes!

Naduah - Lucia St. Clair Robson

Volgens mij een hele mooie tip, voor wie graag leest over het wilde westen en indianen. Het boek is mij iets te dik en ik kan er helaas nergens aan komen, dus voor nu komt hij niet op de lijst, maar mocht ik hem ooit in een kringloop tegenkomen, ga ik er nog eens over nadenken, want het lijkt me wel heel bijzonder.

Onder de ombu-boom - Santa Montefiore

Zoals terecht werd opgemerkt in de tips, heb ik pas een keer eerder een boek van Montefiore gelezen. Dit boek heb ik dan ook nieuw toegevoegd aan mijn lijst. Ik ben er erg benieuwd naar!

Het eiland van duizend bronnen - Sarah Lark

Op het moment dat de tips binnen stroomden, was ik in mijn eerste boek van Sarah Lark bezig. De schrijfstijl en het historische aspect spreken me erg aan. Dit boek gaat over slavendrijvers en suikerrietplantages. Een interessant onderwerp, waar ik geloof ik nog niet eerder over heb gelezen. Dit boek heb ik dan ook toegevoegd aan mijn lijst.

Vergeet me niet - Mhairi McFarlane

Een echte feelgood! Fijne cover, leuke schrijfster (toevallig al eens wat van gelezen) en de juiste ingrediënten. Volgens mij past dit boek goed bij mij en ga ik deze heel leuk vinden! Uiteraard heb ik deze dan ook toegevoegd aan mijn lijst!

Mijn beeld van jou - Susan van Eyck

Ik heb nog niets van deze schrijfster gelezen en ik sta open voor nieuwe ontdekkingen, dus uit nieuwsgierigheid heb ik dit boek aan mijn wil ik lezen-lijst toegevoegd. 

Ik wist het - Chantal van Gastel

Dit boek staat al sinds ik al mijn boekenlijsten hier op Hebban bijhoud (en dat is sinds 2015 alweer!), op mijn wil ik lezen-lijst. Ik kan er nu dan ook echt niet meer onderuit vind ik en dus heb ik hem voor april toegevoegd aan mijn ga ik lezen-lijst. Het gaat er nu dan eindelijk echt van komen!

Zo dit waren alle tips, wat was ik er blij mee! Ik ga van deze tips in totaal vier boeken proberen te lezen in april en anders in de maanden die daarna komen. En ook heb ik mijn lijstje weer verder uit kunnen breiden, nogmaals bedankt allemaal. Binnenkort kunnen jullie opnieuw helemaal los gaan met alle tips, want dan vragen we jullie weer iemand anders te tippen.Reacties op: Terugkoppeling Leestips gezocht voor Fabulous Feelgood - Mandy

Meer informatie

Gerelateerd