Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

WLF Leesclub: Mijn niet zo perfecte leven (LEESCLUBCAFE)

op 23 maart 2017 door

Welkom bij ons speciale leesclub van het boek Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella. Met ons tienen zullen we de komende weken dit boek gezamenlijk lezen, er gezellig over kletsen en natuurlijk onze mening met jullie delen! 

De boeken zijn als het goed is onderweg en wij zitten met smart te wachten totdat we kunnen beginnen in een nieuwe Kinsella! 

Wil je ook meedoen met je eigen exemplaar? Gezellig! Je bent van harte welkom in onze topics die je aan de rechterkant van onze page vindt. Deze week zullen we hier onze verwachtingen delen, lekker kletsen over andere boeken van deze auteur en beginnen we langzaam maar zeker in het boek. 

Vanaf maandag 10 april zullen we de discussie instappen met de welbekende leesclubvragen en andere dingen die ons op zijn gevallen tijdens het lezen. Ook hier ben je natuurlijk van harte welkom om de vragen met ons te beantwoorden en gezellig mee te doen! 

Marleen is de leesclubcoördinator. Reacties op: WLF Leesclub: Mijn niet zo perfecte leven (LEESCLUBCAFE)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is het schrijverspseudoniem van Madeleine Wickham. Onder haar ei...