Advertentie

We love feelgood leest: mei 2017

op 02 mei 2017 door

Na enkele leuke evenementen in april, kijken we met veel plezier uit naar mei. Ook in mei worden er weer veel boeken gelezen, voornamelijk feelgood, met een young adult en een thriller tussendoor. Met het begin van de nieuwe maand is het ook weer tijd om eens te kijken wat we allemaal lezen op dit moment.

Lore verzamelde alle huidige boeken en plannen voor in mei. 

 

0a66853eeb6056e0ba35189121033b63.jpg

Diana: Ik ben sinds kort helemaal weg van Uitgeverij Blossom Books, dat betekent dat ik nu bezig ben in De voordelen van onbeantwoorde liefde van Becky Albertelli. Ook ligt Scarlet van Marissa Meyer nog op de Blossom Books stapel en heb ik nog een hele stapel Abbi Glines' op mijn NTL-stapel liggen. Een maand voor YA afgewisseld mt heerlijke romantiek, dat betekent mei voor mij. 

59eff947448a6eaedde98803ecbe3888.jpg

Sanne: Er ligt zoveel moois op mijn nachtkastje! Ik las eind april De geheimzinnige tuin uit van Sarah Jio en ging toen in een roetsj door met De Jasmijnzussen van Corina Bomann. Ik ben heel benieuwd hoe die afloopt. Ook een bloemige feelgood, die ik lees voor mijn buddyread met Lore. Daarnaast lees ik elke dag wat hoofdstukjes in Sex & the single van Thom Arisman en luister ik naar Je was van mij van Abbi Glines. Ik zit te twijfelen wat ik zal gaan luisteren als ik die heb uitgeluisterd, een spannende thriller, of misschien weer eens een historische roman van Simone van der Vlugt

7eec8c7bed8bb05b1569bbd5d68f85ef.jpg

Lore: Op dit moment lees ik Sex & the single van Thom Arisman voor de grote buddy read. Als deze uit is zal ik doorgaan in De Jasmijnzussen van Corina Bomann voor mijn buddyread met Sanne. Tegelijkertijd zal ik beginnen met Harry Potter en de gevangene van Azkaban van J.K. Rowling te lezen voor mijn eigen reading challenge, ik loop weeral een boek achter. Hierna staan er nog enkele leuke boeken op mij te wachten met onder andere De meisjes van Manhattan van Fiona Davis

b161cc74ab2bea9cb4097d34a092f0b8.jpgMarleen: Ik heb zoveel leuke boeken klaarstaan voor mei! Ik ben nog steeds bezig in Scarlet (shame on me) en die wil ik deze maand echt uitlezen. Ook wil ik Sex & the single lezen van Thom Arisman voor de grote buddy read en Geluk bij een ongeluk voor de buddy read samen met Renate. Darnaast doe ik mee met de leesclub van Eerste leven dus die staat ook op de planning! Genoeg te lezen dacht ik zo!

e968660466a29822ce6515d61f2233a0.jpgRenate: Voor de maand mei staat er een hoop op de planning, nu bezig in Sex & the single van Thom Arisman, leest vlot door, daarna geluk bij een ongeluk van Wendy Brokers. Daarna staan er nog drie op de planning, Sarah Jio met de geheimzinnige tuin, Fiona Davis met De meisjes van Manhattan maar ook Niets te kiezen van Karma Brown na een van jullie buddyreads gelijk gereserveerd bij de bieb, kortom wordt een feelgood maand. 

a73d6356a20a6dfd8992122affbb929e.jpg

Mandy: Als verplichte kost voor mijn studie lees ik op dit moment Dit zijn de namen van Tommy Wieringa. Het is literatuur en dit is zo'n typisch gevalletje literatuur waarin niet zo veel gebeurt. Dus daarom lees ik er twe andere boeken naast. Allereerst Gedichten van de broer van Roos van Tim Hofman. Deze gedichtenbundel scoorde ik op Independent Bookstore Day. Er staan ontzettend leuke woordgrappen en woordspelingen in. Jammer dat het maar 87blz. telt want die heb ik natuurlijk zo uit. Ik lees ook nog Thirteen reasons why. Ik had er al veel over gehoord en de serie heb ik al klaar staan om te kijken, dus daarom moest ik gewoon het boek lezen! Verder heb ik nog heel veel boeken in het vooruitzicht. Aanpakken van Sophie Kinsella die ik met Nathalie ga lezen voor de buddy read en natuurlijk nog De meisjes van Manhattan! Nu al zin in!

c2972b21fa28e57775b43cfe7d735d88.jpg

Marieke: Wat ik aan het lezen ben? Ik ben bezig in een thriller van Carla de Jong: Outcast, over moorden binnen een filmploeg. Daarnaast ben ik net in een boek begonnen over een jonge vrouw die bijles gaat geven aan de vier kinderen van een Joods Orthodox gezin in Antwerpen. Het heet Mazzel Tov en de schrijfster is Margot Vanderstraeten. Op de Bookstore Day vond ik een boek (naast de tafel met dag aanbiedingen- van Emma Healey: Elizabeth is zoek. Het gaat over een oude dame die van alles vergeet. Ze wet ook iets over een oude moordzaak, alleen is ze dat ook vergeten. In de boekhandel zat ik met een kopje thee te wachten op een lezing en begon 'even' te lezen, voor ik het wist was ik al een heel eind in het boek. Ik kan niet wachten om erin verder te lezen. En als deze uit zijn ligt er nog een klein (??) stapeltje op me te wachten, met oa De geheimzinnige tuin van Sarah Jio.

d11132ac28250cdd12b8ed4d3adf9c70.jpg

Nathalie: Ik ga deze week voor We love feelgood drie selfpubbers boeken lezen, namelijk; De herkansing van Anneke Kleine Staarman, Start Spreading the news van Marijke Vos en Voetstappen naar geluk van Angela Stegeman. Meer hierover later deze maand op onze spot. 


e489b2a0c64f780ddaf1855db9311e89.jpg

Helma: Ik ben nu Sex & the Single van Thom Arisman aan het lezen: echt hilarisch! Dat is een mooie afwisseling met Izar van Carlo de Groot, een aangrijpend IVF-verhaal van een man die zichzelf nooit als vader zag. Deze maand wordt qua lezen niet echt feelgood voor mij, want op de nog te lezen stapel liggen twee literatuurboeken die ik lees voor de Hebban Debuutprijs in de categorie Literatuur: Smeltende Vrouw van Sander Kok en Het Portret van Hannah Roels. En daarna misschien toch nog tijd voor Angel van Elizabeth Taylor en De Meisjes van Manhattan van Fiona Davis. Die liggen al twee maanden op de stapel, dus die zijn inmiddels echt wel aan de beurt.

044cca4a904c94e6a660b51d1bc0cca1.jpg

Janneke: Ik heb iets minder tijd om te lezen de afgelopen weken, maar in mei kan ik er weer lekker tegenaan! Om te beginnen met Kleine wonderen van Stephanie Knipper. ik ben er net in begonnen maar geniet nu al enorm van dit bijzondere verhaal. Het is een recensie-exemplaat voor Hebban dus jullie zien mijn recensie voorbij komen! Daarna liggen te wachten: Dans van vlammen en De kleur van liefde

 Reacties op: We love feelgood leest: mei 2017

Meer informatie

Gerelateerd