Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wie leest ermee? Bouquet reeks nummer 4500!

op 09 augustus 2023 door

Op 1 augustus was het zover, na enkele aankondigingen dat het eraan zat te komen, de 4500ste Bouquet-reeks roman. Een speciale uitgave met drie verhalen om fijne uurtjes mee weg te dromen met knappe rijke mannen en pittige zelfstandige, maar vooral mooie vrouwen.

c3264e80f4897df3d4c05e38663457ea.png

We zagen het al aankomen, die 4500ste Bouquet. Niet zo heel vreemd, want tijdens het Feelgood event van World of Romance werd het genoemd en kregen we een voorproefje in de goodiebag met een roman van Fleur van Ingen. We lazen het met een groep Hebbanista's en schreven er een blog over op Fabulous Feelgood.

En we konden er ook niet omheen door het nieuws. RTL besteedde er aandacht aan, want het is een interessant gegeven om te weten dat een van de grote Nederlandse Bouquet-reeks schrijfsters Fleur van Ingen niemand minder is dan de romanschrijver Martin Scherstra. Hij werd geinterviewd en het interview is nog online terug te vinden.

Nu ligt nummer 4500 in de winkel. Amarins was de eerste die een exemplaar scoorde en daarna kwam Marieke ermee thuis. "Gewoon bij de boodschappen meegenomen". En nu ligt het boek klaar om te lezen. Maar, dachten de Fabulous Feelgood dames, wie weet zijn er wel meer Hebbanista's die deze mijlpaal mee willen vieren en het tegelijk met ons willen lezen.

Daarom hebben we nu ditspeciale meeleesblog!

Bouquet, al 4500 verhalen lang een lofzang op de romantiek…

Lynne Graham - Oosterse verlokking

Claire zit vast op een eiland, en de enige manier om er weg te komen is door aan te monsteren op het luxejacht van kroonprins Raif Sultan bin Al-Rashid. Zodra ze buitengaats zijn, weet ze dat ze een vergissing heeft begaan. De prins is véél te aantrekkelijk! Ze neemt zich voor ver bij hem uit de buurt te blijven. Of is de oosterse verlokking toch te groot?

Fleur van Ingen - Italiaanse extase

Jem werkt aan een archeologisch project in Sorrento. Net als ze op het punt staan een belangrijke ontdekking te doen, dreigt hun nieuwe sponsor, miljardair Enzo Russo, de betaling stop te zetten. Als ze hem ontmoet tijdens een feest op zijn luxejacht, wil ze hem eens flink de waarheid vertellen, maar zodra ze hem aankijkt, wordt ze licht in het hoofd. Komt dat door haar woede, of door de Italiaanse extase die de knappe tycoon in haar doet oplaaien?

Carol Marinelli - Spaanse passie

Emily krijgt de kans om in het betoverende Spanje te gaan werken. Het landschap en de muziek doen een vuur in haar ontbranden - dat door één zinderende glimlach van haar baas, Alejandro Romero, wordt aangewakkerd tot een inferno. Ze mag niet aan deze heftige gevoelens toegeven, want zo’n machtige magnaat ziet natuurlijk niet echt iets in iemand zoals zij. Maar zal ze Alejandro’s Spaanse passie kunnen weerstaan?

Wie leest er mee met Bouquet nummer 4500?Reacties op: Wie leest ermee? Bouquet reeks nummer 4500!

Meer informatie

Gerelateerd

Over