Advertentie

WLFG Oktober Herfst Café

op 01 oktober 2017 door

Welkom in ons WLFG Oktober Herfst Café!

De Lees-uit-eigen-kast-maand zit erop maar het café gaat door. Bardames Marieke en Helma staan ook deze maand weer voor jullie klaar in dit nieuwe filiaal. Met potten vol feelgoodmelange en koffie en natuurlijk een luisterend oor. We zijn 24/7 geopend als je even wil kletsen over het boek dat je aan het lezen bent, wil lezen of gelezen hebt.

In ons nieuwe café hebben we gezelschap gekregen van twee zwarte café katten die zomaar kwamen aanlopen. Hoe toepasselijk met dierendag en Halloween in het verschiet.

En natuurlijk staat ook ons herfstcafé  open voor iedereen, ongeacht van welke boeken je houdt. Dus of je nu hardcore SFF, Crime, YA of Literatuur fan bent: ook jij bent van harte welkom.

Kom binnen en feel good!

27 oktober: De boekentip van alle feelgood meiden
De boekentip van vandaag is natuurlijk Opstaan van Jackie van Laren. Zij won gisteren de Hebban award voor de beste roman. Hieruit blijkt toch wel dat feelgood leeft en wordt gewaardeerd door een groot publiek. En daar zijn wij als Feelgood club van 10 natuurlijk super blij mee! Reacties op: WLFG Oktober Herfst Café