Zomerfeuilleton van Jeske en Eduard Meinema

op 07 juli 2019 door

De zomer is begonnen en net als afgelopen jaar heeft een aantal auteurs speciaal voor jullie een zomers verhaal geschreven. Het spits wordt afgebeten door Jeske en Eduard Meinema met Dus moet je van mij houden, dat als een negendelig wekelijks feuilleton op onze spot te lezen is.

Om Jeske en Eduard beter te leren kennen interviewden we vader en dochter aan de stamtafel in het gloednieuwe Meet & Greet Café en jullie kunnen ze daar ook het hemd van het lijf vragen of met ze praten over dit verhaal, hun boeken en wat hun verder bezighoudt. 

Happy reading en tot straks in het Meet & Greet Café! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

Dus moet je van mij houden

Een feuilleton door Jeske en Eduard Meinema

Hoofdstuk 1

Het strand is leeg. Verlaten. Precies zoals ik me voel. Hoewel, dat is eigenlijk niet helemaal waar. Eigenlijk ligt het strand nog vol met rommel. De trieste sporen van een groots, drie dagen durend concert aan zee. Meeuwen doen zich te goed aan de lekkernijen in de overvolle prullenbakken. Lopen brutaal krijsend tussen lege bekers, etensresten en de laatste concertgangers door. Inspecteren de afgetrapte rotzooi, achtergelaten door mensen die me zo vriendelijk leken. En zo begaan met het milieu. Maar dit is de ranzige waarheid. Als ik het zo bekijk, is mijn hart er beter aan toe. Ook al is mijn leven op dit moment ook een puinhoop.

‘Chanice?’ hoor ik achter me. De stem met het overduidelijke Spaanse accent vervolgt: ‘Ben je zo ver?’

Lees hier deel 1 van het zomerverhaal van Jeske en Eduard Meinema

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.pngReacties op: Zomerfeuilleton van Jeske en Eduard Meinema

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Eduard Meinema

Eduard Meinema

Mijn stijl is opwindend en humoristisch. Intense, gepassioneerde en mysterieuze verhalen gevuld met onverwachte wendingen die iedereen zullen verleiden om snel door te lezen. Naast ´lange verhalen´ ...

Jeske Meinema

Jeske Meinema

Mijn passie voor schrijven begon bij het slecht bijhouden van dagboeken. Nee, echt. Ik had er tientallen, allemaal voor de helft gevuld met mijn toen nog lelijke en kriebelige hanenpoten. Naarmate ik ...