Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

#Zomerlezen meeleesmaand Nicky Pellegrino

op 30 juni 2022 door

Het is juli en het is weer tijd voor een meeleesmaand. Met de komst van Amarins in onze Fabulous Feelgood club komen ook weer nieuwe verse ideeën naar boven. Voor de zomermaanden gaan we met elkaar zomerboeken lezen. Amarins koos voor de maand juli de boeken van Nicky Pellegrino!

609dd6cc92f3c5ba998342bf8474a164.png

Nicky Pellegrino

Nicky Pellegrino is geboren in Liverpool maar bracht als kind vele zomers door in Zuid-Italië bij haar familie. Toen ze begon met schrijven gingen de verhalen met name over deze zomers: de liefdes, de ruzies maar voornamelijk het eten. Nicky woont nu in Nieuw-Zeeland met haar echtgenoot, ze werkt als freelance schrijver en columniste voor diverse kranten. Haar boeken zijn vertaald in twaalf talen.

De boeken

Er zijn elf boeken in het Nederlands vertaald:

609dd6cc92f3c5ba998342bf8474a164.png

Wat gaan we doen? 

Kies een (of meer) van de boeken die Nicky Pellegrino heeft geschreven. Helemaal handig als je de boeken ongelezen in huis hebt, want dan kan je die stapel eindelijk eens laten slinken. Heb je ze niet? De bibliotheek, de ebieb en KoboPlus kunnen helpen, want daar zijn diverse titels van haar te lezen en te luisteren.

Onder deze blog gaan we gewoon gezellig kletsen over de boeken die we lezen, waarbij we anderen titels kunnen aanraden bijvoorbeeld. Of we hebben het over hoe de boeken zijn geschreven. Zijn de boeken tijdloos? Lijken de boeken op elkaar qua opbouw, of zijn ze juist erg verschillend? Hoe is het gesteld met de romantiek? Wil je na een eerste boek, ook gelijk door met haar andere romans? Er is genoeg om over te kletsen.

Wie doet er mee?

Het is geheel vrijblijvend, maar we zijn wel benieuwd wie er allemaal mee gaan lezen. Laat dus weten dat je meedoet.

Wanneer?

We starten op 1 juli 2022. Kies een boek van Nicky Pellegrino en laat hieronder in een reactie weten welk boek je hebt gekozen en waarom. Plaats onder dit artikel je updates over hoe het boek vordert en wat je ervan vindt. Op 31 juli sluiten we af.



Reacties op: #Zomerlezen meeleesmaand Nicky Pellegrino

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Nicky Pellegrino

Nicky Pellegrino

Nicky Pellegrino is geboren in Liverpool maar bracht als kind vele zomers door i...