Zomers cadeautje

op 31 augustus 2019 door

De hele zomer hebben we jullie verrast met lieve, spannende en grappige feelgood verhalen die speciaal voor jullie door een keur van Nederlandse en Vlaamse auteurs zijn geschreven. Al deze verhalen hebben we voor jullie gebundeld in de Feelgood Club Verhalenbundel die jullie helemaal gratis kunnen downloaden.

- door Helma -

Dit is alweer de vierde feelgood verhalenbundel die we dankzij die auteurs kunnen uitbrengen. Alle verhalen zijn gepubliceerd op onze pagina en zijn natuurlijk allang allemaal door jullie gelezen. Maar de verhalen zijn stuk voor stuk pareltjes die je gewoon allemaal in je digitale boekenkast wilt hebben!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: wat zijn we superblij zijn met al die auteurs die samen met ons het feelgood genre nog meer op de kaart hebben gezet en nog steeds willen zetten. Dank jullie wel voor jullie enthousiaste medewerking:

Aline van Wijnen, Dani van Doorn, Eduard Meinema, Ivonne Schouten-Hoek, Jaimie Pisonier, Jeske Meinema, Kate Paris, Marijke Vos, Mariëlle Brouwer, Marleen Ziemerink, May Harper, Renée Olsthoorn, Saskia Oudshoorn, Saskia Schouten, Stefan Tetelepta en Wendy Brokers.

Misschien is dit wel je eerste kennismaking met een van de auteurs en smaakt het naar meer. Dan vinden ze het helemaal niet erg als je straks naar de boekhandel of de bibliotheek rent om hun boeken te kopen of te lenen. En je kunt al deze auteurs nog steeds digitaal ontmoeten in hun eigen Meet & Greet Café. Een overzicht van alle café's is hier te vinden.

Download hier de epub 

Klein punt van aandacht: de copyright van alle verhalen ligt bij de auteurs en mogen niet zonder toestemming verveelvoudigd worden. Dat betekent dat je de e-pub niet verder mag verspreiden, wat jullie natuurlijk nooit zouden doen!

Uiteraard vinden we het leuk als je zo enthousiast bent geworden dat je er iemand anders blij mee wil maken, maar dan kun je ze het linkje van deze pagina geven en kunnen ze het zelf zonder probleen en gratis downloaden.

Heel veel leesplezier!Reacties op: Zomers cadeautje

Meer informatie

Over

Aline van Wijnen

Aline van Wijnen

Aline van Wijnen won de schrijfwedstrijd van uitgeverij Zomer & Keuning en h...

Dani van Doorn

Dani van Doorn

Auteur van het romantische genre en kinderboeken. Schrijft voor Van Driel Publi...

Eduard Meinema

Eduard Meinema

Mijn stijl is opwindend en humoristisch. Intense, gepassioneerde en mysterieuze ...

Ivonne Schouten-Hoek

Ivonne Schouten-Hoek

Auteur feelgood roman Entre Nous, eigenaar uitgeverij Heart for Books, voormalig...

Jaimie Pisonier

Jaimie Pisonier

Auteur van 'Vriendschap en liefde - Jack & Anouk' en schrijfster van (zeer) kort...

Jeske Meinema

Jeske Meinema

Mijn passie voor schrijven begon bij het slecht bijhouden van dagboeken. Nee, ec...

Gesponsorde boeken