Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zomerverhaal van Dani van Doorn

op 10 augustus 2019 door

Terwijl er een fris windje over ons land waait, blijven wij in zomerse sferen met het zomerverhaal van vandaag. We reizen met Dani van Doorn naar vroeger tijden en maken kennis met Pippa. Een romantisch verhaal dat zich afspeelt in de Regency tijd.

Wil je meer weten over Dani, het verhaal van Pippa en haar andere boeken? Kom dan langs in het Meet & Greet Café waar Dani al aangeschoven is aan de stamtafel om al jullie vragen te beantwoorden. Daar heeft ze ook nog een mooi cadeautje voor jullie als jullie nog meer van Dani willen lezen!

Happy reading en tot straks bij de meet & greet! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

De eerste kus

Door: Dani van Doorn

Zomer 1816, Londen 

Pippa was bezig om zich op haar logeerkamer netjes te maken voor de afspraak met Freddy, toen tantes dienstmeisje kwam vertellen dat er al iemand voor haar was. ‘Een echte lord,’ zei ze met grote ogen.

Pippa haastte zich haar hoed op te zetten zonder haar kapsel te beschadigen. Daarna roffelde ze de trap af en ging de salon binnen. Zoals altijd wanneer ze ineens voor Freddy stond, raakte ze een beetje buiten adem. ‘Goedemiddag, Lord Palmerton,’ zei ze nerveus. Hij was opgestaan en boog voor haar. Ze keek even neer op zijn hoofd vol goud- en honingblonde krullen. Wat kon één man veel verschillende tinten blond in zijn haar hebben, dacht ze bewonderend. Zijn warme glimlach stelde haar weer een beetje op haar gemak.

‘Dag, Miss Wesley, het is een prachtige middag voor een wandeling. Niet te warm en niet te koel.’ ‘Ja,’ zei ze nog steeds een beetje ademloos. ‘Zullen we dan maar gaan?’ Aan tante Dorry’s gezicht te zien was er echter iets niet in orde. ‘O Pippa, ik heb Marie nodig voor de voorbereidingen van vanavond, dus ze kan niet meegaan als chaperonne.’

‘O, wat jammer,’ zei Pippa en keek naar Freddy.

Die reageerde ontstemd. ‘Heel vervelend, juist nu het zulk mooi wandelweer is.’

Lees hier het zomerverhaalvan Dani van Doorn

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Heb je een zomerverhaal gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle verhalen terug te vinden.



Reacties op: Zomerverhaal van Dani van Doorn

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Dani van Doorn

Dani van Doorn

Auteur van het romantische genre en kinderboeken. Schrijft voor Van Driel Publi...