Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zomerverhaal van Jaimie Pisonier

op 28 augustus 2019 door

Vandaag het allerlaatste zomerverhaal. vinden jullie dat ook zo jammer? De eer om de rij te sluiten is weggelegd voor de vandaag jarige, Jaimie Pisonier. In haar verhaal heeft zij de leftover badkleding een stem gegeven. Zijn ze zielig omdat ze niet verkocht zijn? Het antwoord daarop kan je nu lezen. 

Om Jaimie beter te leren kennen interviewden we haar uiteraard ook aan de stamtafel in ons Meet & Greet Café en jullie kunnen haar daar ook het hemd van het lijf vragen of met haar praten over dit verhaal en wat haar verder bezighoudt. 

Happy reading en tot straks in het Meet & Greet Café! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

De lezende badmode

Door Jaimie Pisonier

De verlichting in het warenhuis werd ontstoken. Iedereen knipperde tegen het kunstlicht. Door de luidspreker van de radio klonk de stem van de weerman die aankondigde dat het vandaag een bewolkte dag ging worden met af en toe kans op een prachtige zonnestraal. De winkeldeuren werden opengezet en Small zag hoe een bries zich een weg naar binnen blies. Wat moest dat heerlijk aanvoelen, zeker na die helse hittegolf van de afgelopen week. Achteraan in de winkel beleefden we niet veel mee van al dat leuks. Om het volle genot te mogen meemaken, moest je van de nieuwe zomercollectie zijn en daar hoorden wij niet meer bij. Wel bij de oude garde, die uit het magazijn werd gehaald en binnen een paar weken er voor een jaar in mocht verdwijnen. Small popelde om opnieuw met haar maatjes voor al die tijd onzichtbaar te mogen zijn.

Lees hier het zomerverhaal van Jaimie Pisonier

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Heb je een zomerverhaal gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle verhalen terug te vinden.Reacties op: Zomerverhaal van Jaimie Pisonier

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jaimie Pisonier

Jaimie Pisonier

Auteur van 'Vriendschap en liefde - Jack & Anouk' en schrijfster van (zeer) kort...