Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zomerverhaal van Kate Paris

op 15 augustus 2019 door

Terwijl de regen zo af en toe met bakken uit de lucht komt vallen, houden we het zomergevoel vast met opnieuw een heerlijk zomerverhaal. Vandaag vertrekken we met Kate Paris naar Denemarken waar we kennismaken met Aidan en Nova. Zij spelen ook een grote rol in het derde deel van de Sommelier-serie, dat in 2020 bij Tinteling Romance zal verschijnen. Om helemaal in de juiste sfeer te komen kan je het YouTube-filmpje dat Kate in het verhaal noemt terugvinden op haar Kate Paris Facebookpagina.

Om Kate beter te leren kennen interviewden we haar uieraard ook aan de stamtafel in ons Meet & Greet Café en jullie kunnen haar daar ook het hemd van het lijf vragen of met haar praten over dit verhaal en wat haar verder bezighoudt. 

Happy reading en tot straks in het Meet & Greet Café! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

De rockchick en de vuurvogel

Door Kate Paris

‘Hé, Nova, ik geloof dat ik een weddenschap heb verloren.’ Aidan geeft een knikje in de richting van de voordeur. ‘Je houdt een drankje van me tegoed.’

Ik hoef me niet om te draaien om te weten wie er net ons hostel binnen is komen wandelen. De jongen met het blauwe notitieboek komt hier al zes dagen achter elkaar stipt om elf uur ’s morgens. Dat mijn baas alias beste vriend niet geloofde dat iemand zo consequent kon zijn levert mij binnenkort dus iets te drinken op. Gelukkig weet Aidan niet dat mijn hart sinds dag drie telkens een slagje overslaat, als de jongen aan het tafeltje tegenover de bar gaat zitten. Dat is natuurlijk ook ronduit belachelijk. Ook al ziet hij er abnormaal sexy uit met zijn net-uit-bed-haar en zijn stoppelbaardje. Er zitten zo vaak leuke mannen bij ons - dat krijg je als je een van de best beoordeelde hostels in Kopenhagen bent - maar dit is de eerste keer dat ik moeite heb om mijn aandacht bij mijn werk te houden. Om me een houding te geven draai ik de radio harder en zing luid mee met het liedje van Lauv & Troye Sivan, terwijl ik twee scheppen oploskoffie, een grote lepel suiker en een beetje ijskoud water in een shaker doe en begin te schudden.

I’m so tired of love songs
Tired of love songs, tired of love
Just wanna go home
Wanna go home
Wanna go home, woah

‘Ehm, Nova?’ De stem van Aidan komt door mijn laatste uithaal heen. ‘Iemand probeert je aandacht te trekken.’

Lees hier het zomerverhaal van Kate Paris

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Heb je een zomerverhaal gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle verhalen terug te vinden.



Reacties op: Zomerverhaal van Kate Paris

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Kate  Paris

Kate Paris

Kate Paris (pseudoniem) schrijft feelgood verhalen en romans. In 2017 is haar de...