Zomerverhaal van Mariëlle Brouwer

op 29 juli 2019 door

De zomer is begonnen en dat hebben we gemerkt. We puften onder de tropisch warme zon terwijl we hoopten op iets koeler weer. Ondertussen schreef een aantal auteurs speciaal voor jullie een zomers verhaal. Het zomerverhaal van vandaag is geschreven door Mariëlle Brouwer. Zij zorgt ervoor dat de temperatuur nog iets hoger oploopt met de steamy scénes in het verhaal. Je bent dus gewaarschuwd! Misschien wel leuk om te weten dat Sil, die in dit verhaal een rol speelt, de hoofdpersoon is in haar nieuwste boek Storm & Structure.

Om Mariëlle beter te leren kennen interviewden we uiteraard ook haar aan de stamtafel in het Meet & Greet Café. En jullie kunnen haar daar ook het hemd van het lijf vragen of met haar praten over dit verhaal, haar boeken en wat haar verder bezighoudt.

Happy reading en tot straks bij de meet & greet! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

Een geluk bij een ongeluk

Door: Mariëlle Brouwer

Pinkpop. Het grote festival waar ik al weken naar uitgekeken heb. Eindelijk loop ik naar binnen met mijn beste vriendin Emma. In de tent bij de ingang is een bandje aan het spelen en we slaan meteen af, om eens te gaan kijken. Nadat we een drankje bij de kraam naast de tent hebben gekocht, stappen we de houten latten op. Normaal gezien ben ik niet zo van de rockbands, echter klinkt dit wel aardig. Niet te vergeten, de mannen zien er stuk voor stuk uit om op te vreten. Vooral die bassist. Wat een hottie is dat. Ik zou mijn vingers wel op bepaalde plekken willen laten verdwalen. Uiteindelijk genieten we van de muziek en dansen er flink op los. Als het optreden is afgelopen, gaan we verder om het terrein te verkennen.

Een paar uur later staan we met drankje nummer zoveel voor het grote podium mee te swingen op een nummer dat me vaag bekend voorkomt. Ik geloof dat ik het ooit heb gehoord op de radio, al durf ik het niet met zekerheid te zeggen.

Tot het moment dat Emma voorover klapt, mijn arm vastgrijpt en met de andere hand naar haar buik grijpt.

Met grote ogen buig ik naar haar toe. ‘Wat is er aan de hand?’

Lees hier het zomerverhaal van Mariëlle Brouwer

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

 

Heb je een zomerverhaal gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle verhalen terug te vinden.


Reacties op: Zomerverhaal van Mariëlle Brouwer

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Mariëlle Brouwer

Mariëlle Brouwer

30-jarige lezer en schrijfster :D Ik ben de schrijfster van de Structure-serie In het dagelijks leven ben ik juf op de basisschool en getrouwd met Marc. Mama van een tweeling. Kijk op www.duntaxbooks....