Zomerverhaal van Saskia Oudshoorn

op 16 augustus 2019 door

Het zonnetje laat zich af en toe weer even zien, dus perfect om opnieuw te gaan genieten van een romantisch zomerverhaal. Het verhaal van vandaag is geschreven door Saskia Oudshoorn. In Toeval bestaat niet vinden de vriendinnen van Anneloes het tijd wordt dat ze weer gaat daten.

Om Saskia beter te leren kennen interviewden we haar uiteraard ook aan de stamtafel in ons Meet & Greet Café en jullie kunnen haar daar ook het hemd van het lijf vragen of met haar praten over dit verhaal en wat haar verder bezighoudt. 

Happy reading en tot straks in het Meet & Greet Café! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

Toeval bestaat niet

Door Saskia Oudshoorn

Vanochtend vroeg

Verbaasd kijk ik naar mijn mobiel. Ik balanceer op één pump, de andere heb ik nog in mijn hand.  Er komt een bericht binnen van een onbekend nummer. Normaal gesproken open ik nooit berichten van afzenders die ik niet ken, maar sinds gisteravond is niets meer zoals het eerst was.
Mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn gezond verstand. In gedachten zeg ik een schietgebedje en hoop niet dat ik zojuist opdracht heb gegeven om mijn telefoon met een of ander onbekend virus te infecteren zodat een hacker in Gambia ongestraft mijn rekening leeg kan trekken. Mijn hele leven speelde zich de laatste tijd - tot gisteren in ieder geval - zo’n beetje ín het apparaat af.
De profielfoto verschijnt. Mijn adem stokt in mijn keel.
Het eerste bericht opent zich.

Had ik je gisteren ook verteld dat ik een fotografisch geheugen heb?

Het tweede bericht is een screenshot van een bevestiging van een reservering in Maxim’s.
Het derde een screenshot van een bevestiging voor een boeking van een suite in “Hôtel Ritz”.
Ik druk mijn mobiel tegen mijn borst. Mijn hart maakt een salto in mijn borstkas. Ik laat mezelf op de  onderste traptrede zakken. Ik ben bang dat mijn trillende benen mijn gewicht niet meer kunnen dragen.

Het is echt.
Hij is echt.

Lees hier het zomerverhaal van Saskia Oudshoorn

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Heb je een zomerverhaal gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle verhalen terug te vinden.Reacties op: Zomerverhaal van Saskia Oudshoorn

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Saskia M.N. Oudshoorn

Saskia M.N. Oudshoorn

Saskia M.N. Oudshoorn debuteerde in 2015 met de vrouwenthriller "Buiten Spel" die genomineerd werd voor Boekgoud. Deze thriller werd in 2018 herschreven en bereikte als "Zie jij mij?" de finale van d...