Zomerverhaal van Saskia Schouten

op 06 augustus 2019 door

Hoewel de tropische temperaturen (gelukkig) ons land weer hebben verlaten, is de zomer nog lang niet ten einde. Dat geldt ook voor onze zomerverhalen, die door een keur van Nederlandse auteurs speciaal voor jullie en de Feelgood Club is geschreven. Vandaag is het de beurt aan Saskia Schouten.

Om Saskia beter te leren kennen interviewden we haar aan de stamtafel in het Meet & Greet Café. En jullie kunnen haar daar ook het hemd van het lijf vragen of met haar praten over dit verhaal, haar boeken en wat haar verder bezighoudt.

Happy reading en tot straks bij de meet & greet! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

Het schilderij

Door: Saskia Schouten

Eindelijk vakantie!  Opgewekt loop ik naar de lift om beneden  mijn koffer te halen. Ik verheug me ontzettend op de vakantie en ben in een opperbeste stemming. Heerlijk naar Portugal met een groep dertigplussers. Zon, zomer en zee, wat wil een mens nog meer? Ja, romantiek, natuurlijk en meteen komt buurvrouw Dianthe in mijn gedachten. Hoewel ik haar leuk vind, ben ik nog steeds terughoudend tegenover haar.

Als ik beneden ben, loop ik naar de berging. Ik open de deur en ga naar binnen. Dan hoor ik een geluid en voor ik weet wat er gebeurt, voel ik een klap op mijn hoofd en sla ik tegen de grond.

Kreunend word ik wakker. Ik voel pijn in mijn hoofd en in mijn zij. Dit is toch niet mijn bed waar ik in lig? Ik probeer overeind te komen en merk dat ik me in de berging bevind. Wat doe ik hier?

Als ik – wat ongemakkelijk - tegen de muur aan ga zitten, kreun ik van de pijn in mijn zij. Er zit toch geen kogel in?? Meteen verwerp ik die gedachte; ik heb te veel thrillers gelezen.

Lees hier het zomerverhaal van Saskia Schouten

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

 

Heb je een zomerverhaal gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle verhalen terug te vinden.


Reacties op: Zomerverhaal van Saskia Schouten

Meer informatie

Gerelateerd

Over