Zomerverhaal van Wendy Brokers

op 11 juli 2019 door

De zomer is begonnen en net als afgelopen jaar heeft een aantal auteurs speciaal voor jullie een zomers verhaal geschreven. Het tweede verhaal is geschreven door Wendy Brokers. Om Wendy beter te leren kennen interviewden we haar aan de stamtafel in het gloednieuwe Meet & Greet Café en jullie kunnen haar daar ook het hemd van het lijf vragen of met haar praten over dit verhaal, haar boeken en wat haar verder bezighoudt. 

Happy reading en tot straks in het Meet & Greet Café! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

Alles is geoorloofd in liefde en taart

Door Wendy Brokers

Ze zeggen dat het alles met de tijd beter wordt, maar degene die dat ooit heeft bedacht had geen wraakzuchtige ex. En ja, dat citaat mag je gebruiken. Ik ben niet zo moeilijk.
Ook niet wraakzuchtig. Nou ja, niet heel erg. Zeker niet in het bijzijn van Amy en Nina. Een scheiding is al pijnlijk genoeg en het laatste wat kinderen nodig hebben is een vader en een moeder die elkaar verbaal te lijf gaan als beiden zich binnen de magische cirkel van tien meter afstand begeven. Of die een stoeptegel onder andermans voeten vandaan rukken om de ander op zijn bek te laten gaan. En je er het liefst, terwijl je het niet verwacht, nog even een onverwachte lel mee om de oren verkopen. Dat zie ik in. Barbara, ‘zeg maar Babs’, mijn ex, denkt daar helaas anders over. Hoe ik ooit zo blind heb kunnen zijn om in haar val te lopen, blijft het allergrootste mysterie op aarde. Ik had haar tikkende biologische klok, die inmiddels zijn wijzer op ‘wanhopig’ had staan en een handje werd geholpen door de medische wetenschap, gewoon kunnen horen. Maar zoals bij zoveel mannen overstemde die makker achter mijn rits mijn gehoor. En dat was niet het enige zintuig dat me in de steek liet.

Lees hier het zomerverhaal van Wendy Brokers

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Heb je een zomerverhaal gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle verhalen terug te vinden.Reacties op: Zomerverhaal van Wendy Brokers

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Wendy Brokers

Wendy Brokers

Moeder van vijf, kinderverpleegkundige en auteur (tot nu toe nog even in deze volgorde; hoop twee en drie ooit om te kunnen wisselen!)