Bevrijding - Aflevering #2 (6 oktober)

op 06 oktober 2018 door

UPDATE 11 oktober 2018: Alle vragen van aflevering 2 staan online. Sluit iedereen aan bij de discussie? Over twee dagen wordt er immers al een nieuwe aflevering verstuurd. 

Vraag 2 staat online.

Deze tweede aflevering begint met een hoofdstuk waarin ‘de vrouwen’ de hoofdrol spelen. Zelf zouden we dit deel in twee woorden willen samenvatten als volgt: ‘doen alsof’. Wat denk je hierover? Akkoord, niet akkoord? Graag je motivatie.

Vraag 3 staat online.

Welke reactie heb je op de ontmoeting tussen Louise en Diana? Is het een slimme, doelgerichte en geslaagde actie van Edward? Is er hier een duidelijke ‘overwinnaar’? Opgelet, wat betreft deze actie van Edward. Geef je visie over de drie aangegeven elementen (slim, doelgericht, geslaagd).

Vraag 4 staat online.

Krijgen ‘de buitenstaanders’ voldoende aandacht in het tweede deel van de aflevering? Zijn er niet teveel ‘buitenstaanders’ in het boek? Gaat dat – tot op dit moment in het verhaal - ook ten koste van de uitdieping van een aantal personages? Wie wil je dan beter uitgewerkt zien? 

----------

Aflevering #2 is vanaf 6 oktober te lezen en bevat pagina's 107 tot en met 247. Veel plezier!

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt in ieder geval uitsluiting voor de volgende afleveringen, maar mogelijk ook van alle Hebban acties en het blokkeren van het Hebbanaccount.Reacties op: Bevrijding - Aflevering #2 (6 oktober)

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken