Bevrijding - Aflevering #3 (13 oktober)

op 13 oktober 2018 door

Update 21 oktober: We missen nog vier mensen in de discussie van deze derde aflevering, terwijl we ons al bijna op de vragen van aflevering vier gaan storten. Elly, Erna, Silvia van E. en Wilma H., komen jullie ook langs? 

Update 17 oktober: Vraag 5 staat online! Dit is de enige vraag van deze korte derde aflevering. 

VRAAG 5: We zouden het nog een keer over de toch nog onverwachte beslissing van Edward kunnen hebben, maar we gaan ons in plaats daarvan op Noël concentreren, een andere rotzak, zo lijkt het wel. 

Vinden jullie de affaire van Clary met de getrouwde Noël (en de driehoeksverhouding) een interessante verhaallijn of hadden jullie eerder iets van: nee, niet weer! En dan de zwangerschap: Archie is van mening dat hij Clary niet mag beïnvloeden bij haar beslissing om het kind al dan niet te houden. Hij zal er natuurlijk net als wij wel het zijne van denken. Dus vertel, wat zal Clary volgens jou doen en wat zijn de consequenties daarvan? 

----------

Aflevering #3 is vanaf het middaguur op 13 oktober te lezen en bevat pagina's 251 tot en met 305. Veel plezier!

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt in ieder geval uitsluiting voor de volgende afleveringen, maar mogelijk ook van alle Hebban acties en het blokkeren van het Hebbanaccount.Reacties op: Bevrijding - Aflevering #3 (13 oktober)

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken