Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bevrijding - Aflevering #5 (27 oktober)

op 27 oktober 2018 door

Update 3 november: De allerlaatste vraag van dit Cazalets-feuilleton is twee dagen geleden gesteld. Hoog tijd dus om deze laatste aflevering uit te lezen en de bijbehorende vragen te beantwoorden. Maandag 5 november sluiten we af, maak dus ook even werk van die recensie! We missen op dit moment nog 11 mensen bij de discussie (1 of 2 vragen) en 14 recensies. Succes en fijn weekend, iedereen! 

Update 31 oktober: Vraag 9 staat online. Morgen volgt een laatste, afsluitende vraag. Niet vergeten alsjeblieft dat we uiterlijk maandag 5 november je recensie verwachen. 

VRAAG 9: Over deze laatste aflevering valt veel te vertellen, maar op het einde overheerst het gevoel 'Eind goed, al goed'. Clary en Archie gaan onverwacht een leven samen tegemoet, Polly heeft met Gerald de liefde van haar leven gevonden en zelfs tussen Rachel en Sid zou het wel eens helemaal in orde kunnen komen. En Louise, die wordt zonder Michael en zijn verschrikkelijke moeder vast ook weer gelukkig. 

Is het boek voor jou op deze manier netjes afgerond of mis je iets? Vind je het zinvol en/of begrijpelijk dat Elizabeth Jane Howard bijna twintig jaar na 'Bevrijding' een vervolg aan de serie gebreid heeft? Zul je dat vijfde boek, dat in het Nederlands 'Verrassingen' zal heten, gaan lezen? 

VRAAG 10: Niet echt een discussievraag, we hebben bij vraag 9 het boek immers inhoudelijk al min of meer afgerond. Bij dit laatste draadje kunnen jullie om het even wat kwijt: toch nog iets over het boek, iets over de auteur, iets over de leesclub (of over het geheel van de vier feuilletons),... Ga jullie gang!  

-----

Aflevering #5 is vanaf 27 oktober te lezen en bevat pagina's 449 tot en met 591. Veel plezier!

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt in ieder geval uitsluiting voor de volgende afleveringen, maar mogelijk ook van alle Hebban acties en het blokkeren van het Hebbanaccount.

Dit is de laatste aflevering, dus je gaat nu het einde van het boek lezen! Dat betekent ook dat de deadline voor de recensie dichterbij komt en dat is 5 november. Dat is tevens de deadline voor je bijdrage aan de discussie in alle vijf weekbesprekingen.

Veel plezier met de afsluiting van Bevrijding!Reacties op: Bevrijding - Aflevering #5 (27 oktober)

Meer informatie

Gerelateerd