Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bevrijding van Elizabeth Jane Howard (Cazalet-kronieken #4)

op 14 september 2018 door

We zijn toe aan het vierde Hebban Feuilleton rond de Cazaletkronieken, een serie van Elizabeth Jane Howard. Na Lichte jaren en Aftellen en Verwarring zijn we nu toe aan Bevrijding. Bevrijding speelt zich af in de jaren na de oorlog.

In dit Hebban Feuilleton lezen we vier wekelijkse pdf-afleveringen van circa honderd bladzijden elk, ruim vóór verschijning van het boek (Bevrijding ligt pas op 15 oktober in de winkels). Heb je de eerste drie Cazaletboeken níet gelezen, dan kun je de samenvatting lezen en daarna het fragment, om te kijken of het je pakt. Heb je de eerste drie boeken wél gelezen (in feuilleton of 'gewoon' het boek) dan ben je nu natuurlijk al het inschrijfformulier aan het invullen. We lezen vanaf 25 september tot 25 oktober.

De oorlog is voorbij, maar voor de Cazalets is het leven er niet per se makkelijker op geworden. Rupert moet weer wennen aan het burgerbestaan in Engeland. Zijn vrouw Zoë en hij koesteren allebei een ongemakkelijk geheim. Louise zit vast in een liefdeloos huwelijk en is naarstig op zoek naar een uitweg, terwijl Clary en Polly volwassen worden in een wereld die voorgoed is veranderd. Ondertussen moeten hun ouders beslissen waar ze in Londen gaan wonen en breekt voor Edward het uur der waarheid aan ten aanzien van zijn huwelijk. En op de achtergrond valt het Engelse wereldrijk uit elkaar.

Lees een fragmentReacties op: Bevrijding van Elizabeth Jane Howard (Cazalet-kronieken #4)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard (1923-2014) is een van de grootste schrijvers van het naoo...