Advertentie

Verwarring - aflevering #2 (25 april)

op 24 april 2018 door

Aflevering #2 is vanaf 25 april te lezen. Veel plezier!

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt in ieder geval uitsluiting voor de volgende afleveringen, maar mogelijk ook van alle Hebban acties en het blokkeren van het Hebbanaccount.

UPDATE 24 april: We houden het strakke schema aan, het moet wel met een wekelijkse aflevering, niet?

De eerste vraag over Aflevering #2 staat online op vrijdag 27 april.

Vraag twee komt op zaterdag 28 april

Vraag drie volgt op zondag 29 april

DE VRAGEN

Vraag 1:
Tijdens het lezen heeft deze lezer meer dan één keer de wenkbrauwen gefronst… van verbazing, of van afkeuring. Hoe zijn je persoonlijke ervaringen met dit fenomeen? Graag ook een korte verklaring over het wanneer/waarom (waarom niet)?

Vraag 2:

Een tweeledige vraag vandaag.

a. Deze aflevering bevat 5 hoofdstukken, waarbij de familie Cazalet drie keer wordt belicht, een keer Polly en Clary, een keer Louise. Welk van deze 5 hoofdstukken heeft je het meest aangesproken? Waarom?

b. Stel dat er ook nog een zesde hoofdstuk volgt… Wie mag daarin de hoofdrol spelen? Waarom?

Vraag 3:

a. Dit derde boek over de Cazalets heet “Verwarring”. Een titel die precies wel erg goed past bij het verhaal, niet? Bij wie/of waar is de verwarring het meest duidelijk in deze aflevering?

Denk dan bijvoorbeeld aan: de tijd waarin het verhaal zich afspeelt, een personage, de auteur zelf (zou ook kunnen), een situatie, en ja: bij jezelf…

b. We zijn halfweg het boek intussen. Clary denkt (hoopt) dat Rupert nog leeft. Zet eens even je eigen fantasie aan het werk: durf je het aan te voorspellen wat er met Rupert is gebeurd? Leeft hij werkelijk nog, waar is hij dan? Is hij gezond en wel? Keert hij terug naar zijn familie?Reacties op: Verwarring - aflevering #2 (25 april)

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken