Advertentie

Verwarring - aflevering #3 (2 mei)

op 02 mei 2018 door

Update 13/05: Goeiemorgen! Kan iedereen de discussievragen van aflevering 3 afwerken alsjeblieft? Een aantal mensen missen we nog, een paar andere hebben slechts op één vraag gereageerd. En dan meteen door met aflevering 4, waar Guy zo dadelijk de laatste vraag plaatst. Recensie ten laatste op zondag 20/04. Succes iedereen! 

Update 08/05: Morgen komt de vierde en laatste aflevering van Verwarring eraan, wat gaat het snel! Hebben jullie de derde pdf ondertussen uit en komen jullie langs bij de discussievragen? 

Update 04/05: We zijn vertrokken, vraag 1 staat klaar! Zaterdag en zondag volgen de vragen 2 en 3. Pas op, de vragen bevatten spoilers!

-----

Aflevering #3 is vanaf 2 mei te lezen. Veel plezier!

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt in ieder geval uitsluiting voor de volgende afleveringen, maar mogelijk ook van alle Hebban acties en het blokkeren van het Hebbanaccount.

-----

DE VRAGEN

Vraag 1: Het heeft eventjes geduurd, maar eindelijk verandert er iets aan de onhoudbare situatie tussen Rachel en Sid. Hoe schatten jullie Thelma in (het meisje dat Sid adoreert en in tegenstelling tot Rachel maar al te graag het bed met haar deelt)? Stel dat Rachel de ontwikkelingen te weten komt, hebben jullie dan medelijden met haar of hebben jullie eerder iets van 'eigen schuld, dikke bult'? 

Vraag 2Oh, die arme Louise! Nu lijkt ze met Hugo toch echt de man van haar leven gevonden te hebben, is ze al met Michael getrouwd! Wat vonden jullie ervan dat Louise en Hugo beslisten om hun affaire aan Michael op te biechten, terwijl ze totaal geen plannen voor erna gemaakt hadden (zo woonde Hugo bijvoorbeeld in bij Louise en Michael en had hij geen financiële middelen)? Hoe gaat dit uiteindelijk aflopen? Of nog, hoe wíl je dat dit afloopt? 

Vraag 3Wat willen jullie nog graag kwijt over deze derde pdf? Was er een scène die jullie specifiek getroffen heeft? Een reactie of handeling die niet strookte met jullie verwachtingspatroon? Een openstaande vraag waarop jullie in de laatste 70 bladzijden van het boek (pdf 4) een antwoord verwachten? ... Reacties op: Verwarring - aflevering #3 (2 mei)

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken