Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Verwarring van Elizabeth Jane Howard (Cazalet-kronieken #3)

op 10 maart 2018 door

We zijn toe aan het derde Hebban Feuilleton rond de Cazaletkronieken, een serie van Elizabeth Jane Howard. Na Lichte jaren en Aftellen is het de beurt aan Verwarring. In Verwarring volgen we de familie door de jaren 1942 tot 1945.

In dit Hebban Feuilleton lezen we vier wekelijkse pdf-afleveringen van circa honderd bladzijden elk, ruim vóór verschijning van het boek (Verwarring ligt pas op 15 mei in de winkels). Heb je de eerste twee Cazaletboeken níet gelezen, dan kun je de samenvatting voorin onderstaand fragment lezen en daarna het fragment, om te kijken of het je pakt. Heb je de eerste twee boeken wél gelezen (in feuilleton of 'gewoon' het boek) dan ben je nu natuurlijk al het inschrijfformulier aan het invullen. We lezen vanaf 18 april tot half mei.

Het zijn de lange, donkere jaren van de oorlog, met voedselschaarste, de constante dreiging vanuit de lucht, berichten van gesneuvelde vrienden en geliefden. De chaos op het wereldtoneel wordt weerspiegeld in de turbulente privélevens van de Cazalets. Tot ieders verbazing stort de eigenzinnige Louise zich in een ongelukkig huwelijk met de veel oudere, ambitieuze Michael. Polly moet wennen aan het leven na de dood van haar geliefde moeder. Zoë begint een affaire met een getroebleerde Amerikaan. Terwijl Clary probeert de hoop levend te houden dat haar vader ooit ongedeerd uit Frankrijk terug zal keren.

Lees een fragmentReacties op: Verwarring van Elizabeth Jane Howard (Cazalet-kronieken #3)

Meer informatie

Gerelateerd