Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 8 | Setting & de taal van de tijd

op 23 november 2023 door

De setting van een verhaal is allesbepalend, zeker in dit genre boeken. Maar stel nou dat...? In vraag 8 ben ik onder meer benieuwd naar de Overijsselse setting van Sonny Boy en of jij het eens bent met Annejet van der Zijl als het gaat over 'inclusiviteit' in Sonny Boy. 

fee87f43cbae972bc969ca1a3b4efdf0.jpg

Vraag 8 | Setting & de taal van de tijd


a) Het verhaal speelt zich grotendeels in het westen van Nederland af (Den Haag en Scheveningen) Als het verhaal zich in Overijssel had afgespeeld, welke stad of dorp zou dat volgens jou dan zijn en waarom? (Laat je fantasie gerust de vrije loop)

b) Speciaal voor deze editie richt Annejet van der Zijl zich tot de lezer over het onderwerp inclusiviteit in het taalgebruik (zie pagina 208 t/m 210). Wat vind jij van deze toelichting? Kun je je vinden in haar keuzes? (licht toe)

fee87f43cbae972bc969ca1a3b4efdf0.jpg

Let op:

  • Vermeld bij je antwoord alsjeblieft de letters van de vraag
  • Als je een reactie wilt plaatsen bij de opmerking van iemand anders, gebruik dan de grijze reageer-knop onder die opmerking.
  • Wil je zelf iets nieuws vertellen, gebruik dan het lege witte veld onderaan de pagina en kies voor de roze knop ‘plaats een reactie’.Reacties op: Vraag 8 | Setting & de taal van de tijd

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl (1962) studeerde in Amsterdam en Londen. Ze werkte tie...