Advertentie

Vlaams talent schrijft een spannende politieroman

op 25 september 2015 door

België is alweer een misdaadauteur rijker. De 28-jarige Vlaming Tom Bergs debuteert in oktober 2015 met zijn politieroman Dubbelleven. Een brutale moord op klaarlichte dag op studente Ines Vos, meer is er niet nodig om het rechercheteam van de politiezone Boortmeerbeek/Haacht/Keerbergen in actie te laten komen. Meteen de eerste zaak voor het gloednieuwe duo Johan Pieters en Sophie D’Hondt. De samenwerking loopt echter niet meteen van een leien dakje. Dit tot grote spijt van Louis Fransen. De oude teamchef is immers bezig aan zijn laatste maand en onderneemt diverse vergeefse pogingen om de twee toch te verzoenen.

Eerder schreef Bergs al twee korte griezelverhalen voor de jeugd en binnenkort verschijnt er een verhaal van zijn hand in de bundel Sint pakt uit. Zijn debuut voor volwassenen speelt zich af in de omgeving van het Belgische Haacht, niet toevallig de thuisbasis van de auteur zelf. Ook de keuze voor het schrijven van een politieroman is niet verwonderlijk. De auteur is sinds het najaar van 2007 zelf werkzaam als administratief medewerker bij de Belgische politie en kent het wereldje dan ook als geen ander. Om zeker geen belangrijke details over het hoofd te zien, werd het boek vakkundig nagekeken door zijn collega’s.

Dubbelleven zal vanaf oktober 2015 voor de prijs van 18,95 euro via diverse kanalen te verkrijgen zijn. Meer info over auteur en verkooppunten vindt u op zijn website.


Reacties op: Vlaams talent schrijft een spannende politieroman

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Tom Bergs

Tom Bergs

Tom Bergs (1987) is in het dagelijkse leven werkzaam als administratief medewerk...