Leesclub

Anna Karenina

Anna Karenina

Welkom bij de leesclub rond klassieker Anna Karenina. Iedereen die mee wil lezen mag aanschuiven met een eigen exemplaar van deze wereldberoemde klassieker! Laat even weten of we je avatar mogen toevoegen onderaan deze leesclub.

Tijdens het lezen van Het achtste leven (voor Brilka) van Nino Haratischwili werden overeenkomsten gezien met Anna Karenina en al snel werd het idee geopperd om deze roman van Lev Tolstoj samen met enthousiaste Hebban-lezers te lezen.
Omdat iedereen met een eigen exemplaar werkt is deze leesclub vrijblijvend. Toch stellen we het enorm op prijs als je actief meedoet aan de discussie en aan het eind ook een (korte) recensie plaatst. We hebben een leesschema opgesteld om dit lijvige boek in zeven episodes te gaan lezen. Dus pak snel je exemplaar uit de kast of struin de boekwinkels af naar een mooi exemplaar (er verscheen zeer recent een nieuwe vertaling!) en lees met ons mee.

De einddatum van deze leesclub is 26 april en rond die tijd kun je je recensie online te zetten. De discussie over het eerste deel begint al op 06 maart.

Onze hashtag is #annakareninaophebban
Als er vragen zijn over deze leesclub kun je die stellen via het mailadres evelien.walravens@gmail.com

Uitgelichte berichten

Deel 4 Anna Karenina - 27 maart

27 maart 2017 51 reacties

Over Anna Karenina van Lev Tolstoj

27 februari 2017 12 reacties

Leesclubcafé – geen spoilers

25 februari 2017 416 reacties

Deelnemers leesclub

Getipt door de redactie

Wat we lezen

Coordinatoren

Evelien Walravens

67 volgers
217 boeken
16 favoriet

Gigi Leestgraag

212 volgers
639 boeken
22 favoriet

 

Meer informatie