Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Leesclub

Anna Karenina

Anna Karenina

Welkom bij de leesclub rond klassieker Anna Karenina. Iedereen die mee wil lezen mag aanschuiven met een eigen exemplaar van deze wereldberoemde klassieker! Laat even weten of we je avatar mogen toevoegen onderaan deze leesclub.

Tijdens het lezen van Het achtste leven (voor Brilka) van Nino Haratischwili werden overeenkomsten gezien met Anna Karenina en al snel werd het idee geopperd om deze roman van Lev Tolstoj samen met enthousiaste Hebban-lezers te lezen.
Omdat iedereen met een eigen exemplaar werkt is deze leesclub vrijblijvend. Toch stellen we het enorm op prijs als je actief meedoet aan de discussie en aan het eind ook een (korte) recensie plaatst. We hebben een leesschema opgesteld om dit lijvige boek in zeven episodes te gaan lezen. Dus pak snel je exemplaar uit de kast of struin de boekwinkels af naar een mooi exemplaar (er verscheen zeer recent een nieuwe vertaling!) en lees met ons mee.

De einddatum van deze leesclub is 26 april. We zouden het heel leuk vinden als we proberen onze recensies allemaal op dezelfde dag te plaatsen. Als iedereen zijn recensie bewaart om die op 9mei te plaatsen krijgen we op die dag een hele serie aan recensies op Hebban.
De discussie over het eerste deel begint al op 06 maart. De discussie over deel 7&8 zal op 17 april gestart worden.

Onze hashtag is #annakareninaophebban
Als er vragen zijn over deze leesclub kun je die stellen via het mailadres evelien.walravens@gmail.com

Uitgelichte berichten

Deel 7&8 Anna Karenina - 17 april

17 april 2017 129 reacties

Over Anna Karenina van Lev Tolstoj

27 februari 2017 12 reacties

Leesclubcafé – geen spoilers

25 februari 2017 722 reacties

Leesclubdiscussie – spoilers toegestaan

25 februari 2017 16 reacties

Eindoordeel – je recensie

25 februari 2017 70 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

Anna Karenina

945


Coordinatoren

Evelien Walravens

350 volgers
1643 boeken
150 favoriet
Hebban Recensent

Gigi Leestgraag

1348 volgers
1481 boeken
59 favoriet
Hebban Team

 

Meer informatie