Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

4. Personages (tijd voor buzz #3)

op 21 december 2021 door

Le Tellier introduceert in Anomalie elf personages die evenveel aandacht krijgen en waarvan de karakters duidelijk zijn neergezet. Elf hoofdpersonages noem ik ze even voor het gemak. Daarnaast schetst de auteur nog een aantal personages die belangrijk zijn in het verhaal en de ontwikkeling daarvan. Ik noem ze de nevenpersonages.

Vraag 4

4.a. Welk hoofdpersonage spreekt je het meest aan, en waarom? Hoe karakteriseer je dit personage? Zou je vrienden met hem/haar kunnen worden?

4.b. Met welk nevenpersonage zou je graag iets willen drinken om meer over hem/haar te weten te komen? En wat zou je diegene het liefst willen vragen?

4c. Welk personage (hoofd of neven) triggert iets bij je waardoor je hem/haar een onsympathiek persoon vindt? Hier mag je met de billen bloot ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buzz #3

aca86ef2fdfa65675071771b45b306c0.png

BUZZ - heb jij al gebuzz'd vandaag?

Het is tijd voor #hebbanbuzz nummer 3 - Vertel wat je het leukste vindt aan het boek. Vergeet niet de hashtag #hebbanbuzz te gebruiken!

Volgende stap: plaats je recensie op Hebban (buzz #4)



Reacties op: 4. Personages (tijd voor buzz #3)

Meer informatie